Kokkola camping

Kokkala Camping

Kokkola camping is een mooie en gezellige vier-sterren camping nabij het stadscentrum van Kokkola. Men biedt plek aan in totaal 80 plaatsen, waarvan 60 er voorzien zijn van stroom. Tevens bevinden zich er 18 accommodaties. Het sanitairgebouw is gebouwd in 2009 en ligt centraal op de camping. Het gebouw heeft naast de gebruikelijke douches en toiletten, 3 keukens en een sauna. Er is een cafe / restaurant aanwezig op de camping. Men verkoopt daar onder andere warme en koude dranken, snoep, ijs en broodjes. Het cafe / restaurant is geopend tijdens het zomerseizoen. Tevens is er een grill hut aanwezig. Deze hut is beschikbaar voor alle campinggasten. Maar kan ook verhuurd worden. De grillhut kan het hele jaar door gebruikt worden. Een aantal specifieke accommodaties kunt u het gehele jaar boeken.

Kokkola camping, activiteiten

 

Het is een levendige camping waarbij men onder andere kunt midget golven. Tevens is er een grasveld bij waar de kinderen kunnen spelen. Er is een volleybalveld, een strandje en een kleine jachthaven.​ Via een wandelpad langs de kustweg bent u met zo'n 30 minuten in het centrum van Kokkola.
U zou een bezoek kunnen brengen aan de beroemde vuurtoren op het eiland Tankar.

​​Kokkola camping, accommodaties

 

​Kokkola camping biedt een verscheidenheid aan accommodaties. Men heeft in totaal 18 accommodaties. De acco's zijn verschillend van niveau. 9 accommodaties zijn gedurende het hele jaar te boeken.

2 huisjes voor 2 personen:
Deze huisjes hebben twee bedden, een tafel, een koelkast en een radio. Tevens is er elektrische verwarming aanwezig. Tegen betaling kunt u een laken pakket huren. Dit bevat lakens en handdoeken.

7 huisjes voor 4 personen:
Deze huisjes zijn uitgerust met een stapelbed en een bank. De huisjes zijn uitgerust met een stapelbed en een bedbank die kan worden gebruikt als bed. Tevens hebben de huisjes een tafel, een koelkast en een radio. Tevens is er elektrische verwarming aanwezig. Tegen betaling kunt u een laken pakket huren. Dit bevat lakens en handdoeken.

4 huisjes met douche / toilet voor 4 personen:
Deze huisjes hebben twee slaapkamers en een keukentje en woonkamer. De woonkamer bevat een tv, cd-speler / radio. Tevens heeft het huisje een terras. De keuken is voorzien van een basis keuken uitrusting. Er bevindt zich een koelkast en kleine vriezer in het huisje. Deze huisjes zijn geschikt om het hele jaar te huren. Deze huisjes zijn ongeveer 43 m2.

1 huisje met douche / toilet voor 6 personen:
Dit huisje heeft drie slaapkamers en een keuken en woonkamer. De woonkamer bevat een tv, cd-speler / radio. Tevens heeft het huisje een terras. De keuken is voorzien van een basis keuken uitrusting. Er bevindt zich een koelkast en kleine vriezer in het huisje. Dit huisje is geschikt om het hele jaar te huren.

4 exclusieve huisjes douche / toilet voor 6 personen
​Deze 4 exclusieve huisjes kijken met het balkon en terras uit op zee. Naast de uitrusting zoals hierboven omschreven beschikt het huisje over een vaatwasser en sauna.Er is beneden een slaapkamer. Boven bevindt zich nog een kamer met twee bedden. Tevens is er een slaapbank die dient als 5e en 6e bed.

 

Prijzen

Prijslijst Kokkola camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Kampeerhut 2 pers Kampeerhut 4 pers bungalow d/t 1-2 pers bungalow d/t 3-4 pers 6 pers. bungalow d/t 4-6 pers
1/1 - 7/6 & 10/8 - 31/12 51 62 118 129 102
8/6 - 9/8 62 74 135 147 120

Prijs is per nacht in € in 2020.

Er is wifi aanwezig, honden zijn toegestaan.

Botnische Golf rondreis Hampus: via Finland naar Zweden

​De Botnische Golf rondreis Hampus laat u genieten van een grillige kust met een afwisseling van stranden, kliffen en baaien en duizenden eilandjes.Hytter rondreis Heilagr: Finland en Noorwegen

Een mooie reis door het hoge noorden. Allereerst een kennismaking met Finland, het land met zijn vele duizenden meren en eeuwig zingende bossen. De Finse hoofdstad Helsinki is een smeltkroes van oost en west en daardoor een stad met tal van bezienswaardigheden. Bij de passage van de poolcirkel in Finland kunt u zelfs kennismaken met de enige 'echte' kerstman. Bovendien bent u dan in het gebied van de middernachtzon.