Kokkola, Kokkola camping

Bekijk foto's

Kokkola Camping is een mooie en gezellige 4 sterren camping nabij het stadscentrum van Kokkola. Het heeft in totaal 80 plaatsen, waarvan 60 er voorzien zijn van stroom. Tevens bevinden zich er 18 accommodaties.

Accommodatie
​Kokkola camping biedt een verscheidenheid aan accommodaties. Het sanitairgebouw is gebouwd in 2009 en ligt centraal op de camping. Het gebouw heeft naast de gebruikelijke douches en toiletten, 3 keukens en een sauna. Er is een café / restaurant aanwezig op de camping. Hier verkoopt men onder andere warme en koude dranken, snoep, ijs en broodjes. Het café / restaurant is geopend tijdens het zomerseizoen. Tevens is er een grill hut aanwezig. Deze hut is beschikbaar voor alle campinggasten, maar kan ook verhuurd worden. Een aantal specifieke accommodaties kunt u het gehele jaar boeken.

4 huisjes met douche / toilet voor 4 personen:
Deze huisjes hebben twee slaapkamers en een keukentje en woonkamer. De woonkamer bevat een tv, cd-speler / radio. Tevens heeft het huisje een terras. De keuken is voorzien van een basis keuken uitrusting. Er bevindt zich een koelkast en kleine vriezer in het huisje. Deze huisjes zijn geschikt om het hele jaar te huren. Deze huisjes zijn ongeveer 43 m2.

1 huisje met douche / toilet voor 6 personen:
Dit huisje heeft drie slaapkamers en een keuken en woonkamer. De woonkamer bevat een tv, cd-speler / radio. Tevens heeft het huisje een terras. De keuken is voorzien van een basis keuken uitrusting. Er bevindt zich een koelkast en kleine vriezer in het huisje. Dit huisje is geschikt om het hele jaar te huren.

4 exclusieve huisjes douche / toilet voor 6 personen:
​Deze 4 exclusieve huisjes kijken met het balkon en terras uit op zee. Naast de uitrusting zoals hierboven omschreven beschikt het huisje over een vaatwasser en sauna.Er is beneden een slaapkamer. Boven bevindt zich nog een kamer met twee bedden. Tevens is er een slaapbank die dient als 5e en 6e bed.

Omgeving
Het is een levendige camping waarbij men onder andere kunt midgetgolfen. Tevens is er een grasveld bij waar de kinderen kunnen spelen. Er is een volleybalveld, een strandje en een kleine jachthaven.​ Via een wandelpad langs de kustweg bent u met ongeveer 30 minuten in het centrum van Kokkola. U zou een bezoek kunnen brengen aan de beroemde vuurtoren op het eiland Tankar.

Prijzen

Periode 2021 Prijs per nacht, bungalow d/t 1-2 pers Prijs per nacht, bungalow d/t 3-4 pers Prijs per nacht, 6 pers. bungalow d/t 4-6 pers
1 jan - 7 jun | 10 aug - 31 dec € 118 € 129 € 102
8 jun - 9 aug € 135 € 147 € 120

! Honden zijn toegestaan

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Botnische golf huttentocht Vilda: via Finland en Zweden

De Botnische Golf wordt vaak gezien als de dode arm van de Baltische zee. Maar in de zomermaanden zijn de verlaten archipels sprookjesachtig mooi. De Botnische golf is een natuurgebied dat tussen de westkust van Finland en de oostkust van Zweden ligt. ​De Baltische zee huttentocht Vilda laat u genieten van een grillige kust met een afwisseling van stranden, kliffen en baaien en duizenden eilandjes.

Botnische Golf reis Hampus: Finland naar Zweden

Geniet van een grillige kust met een afwisseling van stranden, kliffen, baaien en duizenden eilandjes.

  • Kristinestad
  • Kaskinen
  • Docksta
  • Höga Kusten
  • Ångermanland
  • 19 dagen
  • mei - aug
  • Vanaf € 875