Kopenhagen, Cottage Farm

Bekijk foto's

COTTAGE FARM is een schitterende oude boerderij, gebouwd door Nederlanders in 1821. Het is heel stijlvol gerenoveerd en in Laura Ashley stijl heringericht waardoor het een oud-engelse uitstraling krijgt. COTTAGE FARM is a wonderful old farmhouse, originally built by the Dutch in 1821.

 

Er zijn 1 persoons-, 2 persoons- en familiekamers. Welke kamer u ook kiest, u bent verzekerd van een comfortable kamer en een goede nachtrust. Het ontbijt is een belevenis hier. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze serveren het wel

Cottage Farm ligt tussen St. Magleby en Dragør -twee vredige en pittoreske dorpjes in het zicht van de hoofdstad Kopenhagen. Hoewel slechts 20 minuten van het vliegveld van Kopenhagen waant u zich hier ver van de hectische wereld van alledag.

Ondanks dat is er veel te zien en te doen hier. Er zijn vele dorpjes in de buurt die allemaal een geschiedenis hebben waar je "U" tegen zegt. Als de oude stenen hier toch eens konden praten over wat zij hebben meegemaakt!! verder zijn er uiteraard de haven en de vele restaurantjes en café's. Heerlijke winkeltjes met de meest uiteenlopende zaken. En natuurlijk de 18-hole golfbaan! Het woord "vervelen" kent men hier niet!

 

Prijzen

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension
gehele jaar aanvraag aanvraag
<p>prijs op aanvraag</p>

Kijk hier ook eens naar

Kopenhagen, Scandic Palace Hotell

Scandic Palace hotel in Kopenhagen is een modern hotel aan het Stadhuisplein midden in het centrum van de stad.