Kopenhagen-Oslo DFDS Seaways

Bekijk foto's

Vaarschema: vertrek dagelijks
vertrek Kopenhagen 07.45 uur vertrek Oslo
aankomst Oslo 09.45 uur aankomst Kopenhagen

DFDS SEAWAYS
Stap aan boord van de schepen CROWN SEAWAYS en PEARL SEAWAYS voor een onvergetelijke cruise-ervaring, hier vindt u alles voor een complete avond uit. U overnacht in uw comfortabele hut. Veel uitgeruster kunt u niet aankomen op uw vakantiebestemming dan na een overtocht Kopenhagen - Oslo. Op deze route varen de meest luxueuze schepen van DFDS Seaways vloot. Geniet van een overheerlijke maaltijd in één van de 4 toprestaurants, drink een glaasje bubbels aan de bar of duik zelf tussen de bubbels in de jacuzzi. U geniet van een ultieme cruise-ervaring terwijl onze luxe schepen u van Kopenhagen naar Oslo (en terug!) brengen. 
Honden: Honden mogen in het voertuig blijven maar dat wordt in de zomermaanden niet aangeraden i.v.m. de hoge temperaturen die op het autodek kunnen ontstaan, aan boord van de schepen zijn kennels waar huisdieren kunnen verblijven tjdens de overtocht. In de openbare ruimten en hutten zijn geen dieren toegestaan. 

Prijzen

Periode prijzen zijn op aanvraag ivm met de per dag wisselde prijzen
Oslo-Kopenhagen #klik hier
Kopenhagen-Oslo *klik hier
DFDS Seaways hanteert dagtarieven. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus hoe eerder u boekt hoe voordeliger het tarief.