Kopenhagen, Comfort Hotel Vesterbro

Bekijk foto's

Vesterbro is the place to be in Kopenhagen. Het is één van de meest trendy wijken in Kopenhagen en het Comfort Hotel Vesterbro biedt u een goede basis in deze hippe omgeving. Bij aankomst wordt u verwelkomd door het gastvrije en professionele personeel dat continue voor u klaar staat. De uitgekiende inrichting van het hotel geeft een warme sfeer waardoor u zich welkom zult voelen!

De 400 air-conditioned kamers zijn in klassieke Scandinavische stijl ingericht met prachtige houten meubels, parketvloer, tv en minibar. Een aantal kamers beschikken naast douche en toilet over een bad. Het hotel heeft een winkeltje, stomerij, fitness studio en jogging parcours.  Het hotel ligt op korte afstand van het station (500m) en 12 km van het vliegveld.
Het stijlvolle á la carte restaurant is op de begane grond en heeft een ongekende hoeveelheid verschillende soorten koffie. De keuken is internationaal maar  biedt ook een keuze uit de lekkerste Deense klassiekers.
In de Lua Bar && Restaurant kunt u lekker ontspannen met een kop koffie of een drankje. Er is een groot tv scherm met een uitgebreide keuze uit internationale kanalen, kranten, tijdschriften en gratis internet.

Vesterbro was ooit een arbeiderswijk en rosse buurt maar is in de afgelopen jaren getransformeerd tot één van de hipste wijken in Kopenhagen. De nieuwste trends op het gebied van mode, eten, drinken en uitgaan vindt u hier!  

Prijzen

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt Single toeslag
1/5-30/9 113 49
1/4-30/4 100 49
1/1-31/3 & 16/12-31/12 83 49

Prijs per persoon per nacht in 2020 in €. 

Kijk hier ook eens naar

Kopenhagen, Scandic Palace Hotell

Scandic Palace hotel in Kopenhagen is een modern hotel aan het Stadhuisplein midden in het centrum van de stad.