Koppang, Koppang Camping og Hytteutleie

Bekijk foto's

Koppang Camping

Er zijn meerdere type hutten en er is een gemeenschappelijke keukenruimte met fornuis met oven, een afwasruimte en een wasruimte waar men tegen betaling gebruik kan maken van een wasmachine en droger (muntjes verkrijgbaar bij de receptie. De gezellige kiosk heeft een verblijfsruimte met leeshoek. In de kiosk is frisdrank, ijsjes, koffie, thee, snacks, wat souvenirs, spulletjes voor vliegvissers en meer te koop. Hier kunt u ook terecht voor informatie over de camping, de omgeving of een visvergunning. In en rond de kiosk is er draadloos internet beschikbaar. Sinds 2012 heeft Koppang Camping een geheel vernieuwde speeltuin met glijbaan, schommels, klimtoestellen en trampoline. Alles van natuurlijk en duurzaam Europees hardhout.
De camping ligt aan de rivier de Glomma wat voor diverse recreatieve activiteiten zorgt. U kunt hier kanoën, zwemmen en vissen. Ook leent de omgeving zich voor mooie mountainbike- en wandeltochten. U kunt op eland- en beversafari en ook zijn er leuke geocach mogelijkheden in de directe omgeving.
De nationale parken Femundsmarka, Gutulia, Forollhogda en Rondane liggen op korte afstand.

Type A
2-3 personen
In de hut vindt u één stapelbed + een opklapbed, een tafel met stoelen, een koelkast met vriesvakje, dubbele kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, dekbedden en kussens voor 3 personen. Naast de hut is er plaats voor 1 auto en vindt u ook een houten picknicktafel. U kunt een plastic box met daarin pannen, borden, mokken en bestek lenen.

Type B
4 personen
Deze hut is groter dan type A en is geschikt voor 4 personen. In de hut vindt u twee stapelbedden, een tafel met stoelen, een koelkast met vriesvakje, dubbele kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, dekbedden en kussens. Deze hut heeft een grote veranda met picknicktafel. Naast de hut is er plaats voor 2 auto’s. U kunt een plastic box met daarin pannen, borden, mokken en bestek lenen.

Type C
4 + 2 personen
Deze hutten hebben elk vier slaapplaatsen in één aparte kamer en mogelijkheid voor één of twee extra slaapplaatsen in de woonkamer. Verder hebben deze hutten een eigen toilet, wastafel en douche. De keuken bestaat uit spoelbak, dubbele kookplaat en koelkast met vriesvakje. Deze hutten zijn voorzien van pannen, borden, glazen, bestek koffiezetapparaat en waterkoker. Momenteel hebben 10 van deze hutten ook TV. Ook bij deze hutten is voldoende ruimte om uw auto te parkeren