Kråkberget, Fjordcamp kampeerhut

Bekijk foto's

Fjordcamp is een camping met een eigen zandstrand en een uitkijktoren met een spectaculair uitzicht! De Vesterålen zijn een bijzonder fraai stukje Noorwegen en bieden veel mogelijkheden voor uiteenlopende activiteiten. Fjordcamp is daarvoor een perfect startpunt.

Accommodatie
Deze goed verzorgde camping biedt plaats aan caravans en campers maar heeft ook een aantal hutten. Er zijn 3 kampeerhutten waarin u uw gehele kampeeruitrusting nodig heeft. Let op! De hutten zijn erg klein. In het restaurant kunt u heerlijk eten en van een spectaculair uitzicht over zee genieten. De camping is voorzien van een nieuw service gebouw, compleet met keuken!

Omgeving
Er zijn fietsen te huur en bootjes, met en zonder motor, zodat u heerlijk kunt gaan vissen in het fjord of op open zee. Uw zelf gevangen vis kunt u ter plaatse schoonmaken en bereiden. Verder zijn er onder andere de volgende dingen te zien/te doen: Artscape Nordland, Sinahula - Sina grot, prachtige zandstranden en ongelooflijke panorama's, diverse wandeltochten, vogel observatie toren, Bø plaatselijk museum, vogelberg Nykvåg, vissersdorpje Hovden en meer!

! Extra toeslag: eindschoonmaak NOK300 - NOK600
! Extra toeslag: linnen NOK90
! Honden zijn toegestaan