Haparanda, Kukkola Forsen

Kukkola Forsen

Deze accommodatie ligt naast de Kukkola Rapids, op 15 km ten noorden van Haparanda. Het biedt gratis WiFi en toegang tot de sauna en een regionale keuken. Alle huisjes hebben een kitchenette en bieden uitzicht op de rivier.

Kukkola Forsen  - de accommodaties

Appartementen:
Hotel-standaard, twee slaapkamers met twee bedden in elke kamer. De woonkamer heeft ook een slaapbank die als bed kan worden gebruikt. De woonkamer heeft een eethoek en een ingerichte keuken met een koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Badkamer met douche en toilet. Tv, haardroger, klokradio, etc.

Vakantiehuisjes:
Deze zijn prachtig gelegen, langs de kust met uitzicht op de Torneälven naar Finland.
Familiekamer met twee bedden (twee eenpersoonsbedden), allemaal op een oppervlakte van 18 m². Ze zijn uitgerust met een trinite keuken met koelkast en toilet met douche. Er is ook tv en telefoon. Deze huisjes zijn gesloten tijdens de koudste periode.

Kampeerhutten:
De eenvoudigste hutten, ze beschikken over twee bedden. Er is een kleine koelkast en kookplaat die u kunt gebruiken. In de omgeving van de camping is er ons service huis, waar u de douche, toilet en keuken kunt gebruiken. Deze huisjes zijn gesloten in de winter. Grootte: ongeveer 12 m². 

Kukkola Forsen - eetmogelijkheden

Het restaurant met uitzicht op de rivier serveert lokale witvis, Sik, en andere specialiteiten uit de vallei van de rivier de Torne. Na het diner kunt u gezellig een drankje drinken in de bar.

Kukkola Forsen - omgeving en activiteiten

Gemeenschappelijke faciliteiten omvatten een speeltuin, een barbecueplek en een souvenirwinkel. U kunt in het hotel allerlei behandelingen boeken, waaronder massages. Het personeel helpt u graag bij het regelen van wandel- en vistochten en andere activiteiten. Haparanda's tweelingstad Tornio ligt op 15 km van het Turist & Konferens Kukkolaforsen. Luleå is ongeveer 2 uur rijden met de auto.
In de winter kunt u winteractiviteiten ondernemen, denk hierbij aan sneeuwscootertochten, ijsvissen etc!


Prijzen

Prijslijst Haparanda, Kukkola Forsen (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Prijs per nacht
2 pers in cottage 252
4 personen in cottage 308

Prijs per nacht in 2020 in €. 

Huisdieren zijn toegestaan.