Kuusa, Varjola Resort - Glas Iglo

Bekijk foto's

Varjola Resort ligt naast het Kuusankoski kanaal, 7km ten Noorden van Laukaa.

Varjola Resort - Algemeen

Varjola biedt complete vakantiepaketten voor zomer en winter met Finse sauna ervaring en een traditionele Finse keuken. U kunt kiezen uit meerdere activiteiten zoals raften, vissen, fatbiken in de zomer tot een sneeuwscootersafari en hondensledetocht in de winter. Varjola ligt in de omgeving van Jyväskylä (30 minuten rijden) en is een uitstekende plek om langer te verblijven. U kunt hier het hele jaar door op vakantie gaan in het merengebied van Finland.
Varjola is een echt familiebedrijf met een groot aantal activiteiten. U kan hier verblijven in een hotelkamer, een appartement of een glas iglo. Alles ligt in de prachtige natuur maar faciliteiten van het hotel zijn dichtbij. 

Varjola Resort - Glas Iglo

Deze unieke glas iglo's hebben een prachtig uitzicht over het meer wat in het merengebied van Finland ligt. Overnacht onder de sterren of bewonder de middernachtzon rechtstreeks vanuit uw bed.
Het resort beschikt over 4 unieke iglo's aan het meer en deze bieden u een onvergetelijke ervaring met uitzicht op het meer en de natuur eromheen. 

De iglo's zijn van een hoge standaard met unieke details. De iglo's zijn geschikt voor 2 personen en er is een extra bed mogelijk bij te plaatsen. De iglo's zijn voorzien van een kitchenette en een buitenterras.

De iglo's liggen ver van de drukte van het dagelijks leven maar toch maar 200 meter van het resort waar u gebruik maakt van het ontbijt en mogelijk andere maaltijden. Ook de natuuractiviteiten en sauna's kunt u bij de receptie reserveren.