Kuusa, Varjola Resort

Bekijk foto's

Varjola Resort ligt naast het Kuusankoski kanaal, 7km ten Noorden van Laukaa.

Varjola Resort - Algemeen

Varjola biedt complete vakantiepaketten voor zomer en winter met Finse sauna ervaring en een traditionele Finse keuken. U kunt kiezen uit meerdere activiteiten zoals raften, vissen, fatbiken in de zomer tot een sneeuwscootersafari en hondensledetocht in de winter. Varjola ligt in de omgeving van Jyväskylä (30 minuten rijden) en is een uitstekende plek om langer te verblijven. U kunt hier het hele jaar door op vakantie gaan in het merengebied van Finland.
Varjola is een echt familiebedrijf met een groot aantal activiteiten. U kan hier verblijven in een hotelkamer, een appartement of een glas iglo. Alles ligt in de prachtige natuur maar faciliteiten van het hotel zijn dichtbij. 

Varjola Resort - Accommodatie

Riihi kamer:
De kamers liggen op loopafstand (300 mtr) van het hoofdgebouw. Elke kamer heeft directe toegang vanaf de tuin en een eigen terras. Niet alle kamers hebben uitzicht op het meer. Elke kamer heeft een open loft met daarop extra bedden. Let op, de trappen naar de loft zijn stijl.

Riihi suite appartement:
Deze appartementen zijn geschikt voor 5 personen en liggen net zoals de kamers op loopafstand (300 mtr) van het hoofdgebouw. Elk appartement heeft directe toegang vanaf de tuin en een eigen terras.

Het resort beschikt over b&b kamers met gedeelde faciliteiten. Deze boeken we alleen op verzoek.