Kuusamo, Isokenkaisten Klubi

Bekijk foto's

Isokenkaisten Klubi  - Algemeen


Isokenkaisten Klubi ligt in Kivipera, op een klein uur buiten Ruka en Kuusamo. De lodge wordt gerund door de zussen Katja en Sirpa. De accommodatie ligt prachtig aan het water en 2 kilometer van de Russische grens. De lodge is volledig omgeven met natuur. Geniet van de 7* smoked sauna, duik in het water en geniet van Finse maaltijden. 

Isokenkaisten Klubi - Accommodatie


Wilderness Hotel: 
8 tweepersoonskamer met eigen badkamer. Een droogkamer voor buitenkleding is aanwezig.

Varsta (6 pers. huisje):
Een huisje met 2 slaapkamers voor in totaal 6 personen. De accommodatie heeft een elektrische sauna en badkamer. Een keuken met koelkast, waterkoker, oven, vaatwasser, magnetron en open haard.

Suopursu (8+2 pers. huisje):
Een huisje met 4 slaapkamers voor in totaal 8 personen, mogelijkheid om 2 bedden bij te plaatsen. De accommodatie heeft een elektrische sauna en badkamer en een losse 2e toilet. Een keuken met koelkast, waterkoker, oven, vaatwasser, magnetron en open haard.

Pesakolo (10+2 pers. huisje):
Een huisje met 3 slaapkamers voor in totaal 8 personen en een slaapnis met 2 bedden, mogelijkheid om 2 bedden bij te plaatsen. De accommodatie heeft een elektrische sauna en badkamer en een losse 2e toilet. Een keuken met koelkast, waterkoker, oven, vaatwasser, magnetron en open haard. Daarnaast is er een wasmachine aanwezig. U mag ook gebruik maken van een roeiboot die aan de eigen pier ligt.

Aurora hut (2 pers:)
Deze aurora accommodatie drijft op het water en u kunt vanuit uw bed zelfs vissen. In de winter staat het op het ijs me een fantastisch uitzicht over het landschap en mogelijkheid tot het zien van het noorderlicht vanuit je bed. De accommodatie is voorzien van een 2 pers. bed, een eco toilet en wifi en usb laadmogelijkheid.