Kvanum, Bjertorp Slott

Hotel Bjertorp Slott is een chic landhuishotel uit 1914 en een uitstekend voorbeeld van de Zweedse art-nouveau-architectuur. Het is omringd met een weelderig, groen park.

Het Bjertorp Slott is pas gerenoveerd en heeft stijlvolle kamers met een eigen badkamer. De rijke geschiedenis straalt er van af, en ze hebben een authentiek karakter met opvallende kleuren.

Het restaurant van hotel Bjertorp Slott staat vermeld in het tijdschrift Sveriges Basta Bord, samen met een aantal restaurants die door de beste chef-koks van het land persoonlijk zijn uitgekozen. Hier kunt u genieten van uitstekende lunches en voortreffelijke, landelijke diners. U kunt ook à la carte eten, van een brasseriemenu.

De gezellige bar van het hotel is een elegante keuze voor een borrel na het eten. In de zomer worden de drankjes ook op het terras met uitzicht op het park geserveerd.

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op een schilderachtige golfbaan op slechts 100 meter van het Bjertorp Slott.

Prijzen

Prijslijst Kvanum, Bjertorp Slott (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer incl. ontbijt 2 persoonskamer incl. halfpension (4 gangen) Single toeslag
Gehele jaar 133 200 39

Prijs per persoon per nacht in 2020 in €. 

Countryside hotels Zweden Bifröst: Zuid- en Midden-Zweden

Een unieke rondreis langs countryside hotels door het fraaie, uitgestrekte Zweden. Historie, cultuur en natuur in één vakantie! Al deze aspecten komen in deze reis langs deze prachtige en historische Countryside Hotels aan bod.