Lærdal, Lindstrøm Hotel

Lindstrøm Hotel

Het Lindstrøm Hotel ligt in het dorp Lærdal aan het schilderachtige Sognefjord. 

Lindstrøm Hotel - de kamers

In totaal zijn er 86 kamers. Alle kamers beschikken over een eigen betegelde badkamer, een telefoon en een kabel-tv. De kamers zijn verdeeld over 3 bijgebouwen. Alle kamers hebben een uitzicht over de bergen of het dorpje Laerdal. 

Lindstrøm Hotel - eet mogelijkheden

Het hotel heeft een bar en een restaurant die dagelijks zijn geopend. Er worden diverse maaltijden verzorgd, van buffetmaaltijden tot vaste menu's. In het dorp vindt u tevens een aantal restaurants en winkels.

Lindstrøm Hotel - omgeving en activiteiten

Flåm, bekend van de beroemde treinreis door het woeste berglandschap, ligt op slechts 40 km van Lindstrøm. Het personeel kan helpen bij het organiseren van cruises langs de fjorden. Verder zijn in de buurt van het hotel vele wandelmogelijkheden. Bergen ligt op 3 uur rijden en de luchthaven van Sogndal ligt op 1 uur rijden.


Prijzen

Prijslijst Lærdal, Lindstrøm Hotel (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer incl. ontbijt
gehele jaar aanvraag
Autorondreis Balder: langs de Noorse fjordenkust

Noorwegen is bekend door zijn fjorden. Ooit creëerden ijstijden hier deze wonderen van de natuur. Met deze rondreis zult u tal van deze natuurwonderen zélf kunnen zien. Zoals bijvoorbeeld de impposante Sognefjord en de majestueuze Geirangerfjord. Het reizen in het fjordengebied is één en al afwisseling.