Langlaufen Ivalo

Wilderness hotel Nellim:

- Langlaufen
Deze traditionele Finse sport is het echt een aanrader. Vroeger was het een middel van transport. Er is geen stillere manier om u door de sneeuw voort te bewegen in de sneeuw dan op ski's. De gids zal u leren hoe u zich voortbeweegt op de ski's en wat de juiste technieken zijn. Als u het eenmaal onder de knie heeft, zult u over de paden in de omgeving van Nellim gaan langlaufen. (2 uur durende activiteit)

Wilderness hotel Inari:

- Langlaufen
Deze traditionele Finse sport is  het echt een aanrader. Vroeger was het een middel van transport. Er is geen stillere manier om u door de sneeuw voort te bewegen in de sneeuw dan op ski's.  De gids zal u  leren hoe u zich voortbeweegt op de ski's en wat de juiste technieken zijn. Als u het eenmaal onder de knie heeft, zult u over de paden in de omgeving gaan langlaufen. (2 uur durende activiteit) 


Wilderness hotel Nangu:

- Langlaufen
Deze traditionele Finse sport is het echt een aanrader. Vroeger was het een middel van transport. Er is geen stillere manier om u door de sneeuw voort te bewegen in de sneeuw dan op ski's. De gids zal u leren hoe u zich voortbeweegt op de ski's en wat de juiste technieken zijn. Als u het eenmaal onder de knie heeft, zult u over de paden in de omgeving van het Inari meer gaan langlaufen. (2 uur durende activiteit)


Wilderness hotel Muotka:

- Langlaufen
Deze traditionele Finse sport is het echt een aanrader. Vroeger was het een middel van transport. Er is geen stillere manier om u door de sneeuw voort te bewegen in de sneeuw dan op ski's. De gids zal u leren hoe u zich voortbeweegt op de ski's en wat de juiste technieken zijn. Als u het eenmaal onder de knie heeft, zult u over de paden in de omgeving van Muotka gaan langlaufen. (2 uur durende activiteit)


Prijzen

Prijslijst Langlaufen Ivalo (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Prijzen per persoon Langlaufen
Nellim € 70
Inari € 70
Nangu € 70
Muotka € 70

Prijzen 2019 - 2020


Fins Lapland reis Arvo incl. activiteiten 5 dagen

Een 5-daagse reis naar Fins Lapland. Deze reis is inclusief activiteiten en volpension.Lapland reis Finland Arvid incl. activiteiten 7 dagen

Een 7-daagse reis naar Lapland in Finland. Deze reis is inclusief activiteiten en volpension.