Langlaufen - Muotka, Nellim, Nangu

Bekijk foto's

Wilderness hotel Nellim
- Langlaufen
Deze traditionele Finse sport is het echt een aanrader. Vroeger was het een middel van transport. Er is geen stillere manier om u door de sneeuw voort te bewegen in de sneeuw dan op ski's. De gids zal u leren hoe u zich voortbeweegt op de ski's en wat de juiste technieken zijn. Als u het eenmaal onder de knie heeft, zult u over de paden in de omgeving van Nellim gaan langlaufen (2 uur durende activiteit).

Wilderness hotel Nangu
- Langlaufen
Deze traditionele Finse sport is het echt een aanrader. Vroeger was het een middel van transport. Er is geen stillere manier om u door de sneeuw voort te bewegen in de sneeuw dan op ski's. De gids zal u leren hoe u zich voortbeweegt op de ski's en wat de juiste technieken zijn. Als u het eenmaal onder de knie heeft, zult u over de paden in de omgeving van het Inari meer gaan langlaufen (2 uur durende activiteit).

Wilderness hotel Muotka
- Langlaufen
Deze traditionele Finse sport is het echt een aanrader. Vroeger was het een middel van transport. Er is geen stillere manier om u door de sneeuw voort te bewegen in de sneeuw dan op ski's. De gids zal u leren hoe u zich voortbeweegt op de ski's en wat de juiste technieken zijn. Als u het eenmaal onder de knie heeft, zult u over de paden in de omgeving van Muotka gaan langlaufen (2 uur durende activiteit)

Prijzen

Per accommodatie Prijs per persoon, langlaufen
Nellim € 70
Inari € 70
Nangu € 70
Muotka € 70

Prijzen 2019 - 2020


Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Lapland reis Finland Arvid incl. activiteiten

Adembenemend wit landschap en minimaal 1 meter sneeuw: een fantastische ervaring inclusief activiteiten.

  • Fins Lapland
  • Noorderlicht
  • 7 dagen
  • nov - mrt
  • Vanaf € 2252