Lapland off the beaten tracks - 8 dagen

Lapland off the beaten tracks - Norge Reiser

vlieg Rotterdam - Skellefteå
vlieg Rotterdam - Skellefteå

U vliegt met Transavia van Rotterdam met een tussenlanding in Rovaniemi naar Skellefteå. De vluchttijden zijn waarschijnlijk als volgt: 07.45-12.20 uur. Na uw vlucht wordt u naar uw accommodatie in Granö gebracht, de transfer duurt ongeveer 1 uur.


Grano, Grano Beckasin Lodge
Grano, Grano Beckasin Lodge

Na aankomst op vliegveld Skellefteå staat een medewerker van Granö Beckasin Lodge klaar om u naar uw accommodatie te brengen. U krijgt uw kamer in het Eco-hotel toegewezen (ook is het mogelijk om in een tent of birdsnest te overnachten). U maakt kennis met uw gids en zal de activiteiten voor de komende dagen voorbereiden.


00.00 leeg 1
00.00 leeg 1

U gaat vandaag op avontuur en zal op de Umerivier een kantocht maken. Na een korte introductie van uw gids zal de tocht over de kalme rivier starten. U bezoekt een oude boederij uit de 18e eeuw en reist even terug in de tijd. U overnacht in een wilderniss cabin. Slaapzak en maaltijden zijn georganiseerd door Granö Beckasin.


00.00 leeg 1
00.00 leeg 1

Vandaag volgt u het pad van de houthakkers en vlottenbouwers van vroeger. U wandelt in een prachtig bos met zeer oude dennenbomen en monumenten van vroeger. Tijdens het harde werk leefden de houthakkers in kleine hutten en deze zijn zorgvuldig gerestaureerd zodat u hier de nacht kan verblijven. U wandelt ongeveer 8 kilometer.


00.00 leeg 1
00.00 leeg 1

U krijgt vandaag uw mountainbike en helm uitgereikt en gaat door een fantastisch bosgebied fietsen. In deze bossen zitten veel zeldzame spechten. In de buurt van het natuurreservaat ligt het Korbesjön meer met een romantisch klein strand. U volgt een beek waar de bever zijn sporen achterlaat. U klimt omhoog en vanaf Rallberget heeft u een fantastisch uitzicht over de omgeving. Na 35km mountainbiken komt u weer terug bij Granö Beckasin.


Grano, Grano Beckasin Lodge
Grano, Grano Beckasin Lodge

U heeft vandaag een vrije dag, na alle inspanning kunt ervoor kiezen om een dagje 'spa' bij te boeken, een boek te gaan lezen of gewoon helemaal niks te gaan doen. Voor de avonturiers is het ook mogelijk om nog een dagactiviteit bij te boeken, wat dacht u van een eland safari!


Umeå, Hotel Aveny
Umeå, Hotel Aveny

Na het ontbijt wordt u per transferbus naar Umeå gebracht. U krijgt gedurende uw verblijf een fiets tot uw beschikking. Langs de Umeårivier kunt u fantastisch fietsen en er zijn veel verborgen plekken waar u lekker kunt picknicken. Umeå heeft naast de rivier ook diverse musea die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken, wat dacht u van het gitaarmuseum? U overnacht 2 nachten in Hotel Aveny.


vlieg Skellefteå - Rotterdam
vlieg Skellefteå - Rotterdam

U wordt van Umeå naar Skellefteå gebracht. U vliegt met Transavia van Skellefteå naar Rotterdam. De vluchttijden zijn waarschijnlijk als volgt; 13.05-15.40 uur.


Lapland off the beaten tracks


Granö Beckasin is een zeer bijzondere accommodatie in het zuiden van Zweeds Lapland. Ga het avontuur aan in het ongerepte noorden van Zweden en maak kennis met een stukje puur natuur. Met deze Lapland off the beaten tracks reis in Zweeds Lapland is dit alles mogelijk in combinatie met fantastische activiteiten, maar let op, niet alle dagen zijn volgepland zodat u ook tijd krijg om te relaxen. De vrije tijd kunt u gebruiken om te ontspannen in de sauna of op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen. De inbegrepen activiteiten zijn een kanotocht , gegidste kantocht en een mountainbiketocht. Let op; u overnacht 2 nachten in een wilderniss cabin en gaat echt terug naar de natuur!

Lapland off the beaten tracks- geplande reis

 • Heenreis: U vliegt vanaf Rotterdam via Rovaniemi naar Skellefteå (07.45-12.20 uur)
 • let op; vertrek op woensdag
 • Transfer Skellefteå Airport naar Granö Beckasin Lodge
 • 3 nachten verblijf in 2 persoonskamer op basis van logies/ontbijt. Er is een mogelijkheid om te upgraden naar verblijf in een vogelnest.
 • 2 nachten verblijf in een wilderniss cabin incl 3x lunch, 2x ontbijt en 2x diner
 • Gegidste kanotocht
 • Gegidste wandeltocht
 • Gegidste mountainbiketocht
 • Slaapzak voor overnachtingen in wilderniss cabin
 • transfer Granö Beckasin Lodge naar Hotel Aveny
 • 2 nachten verblijf in Hotel Aveny 
 • Fietshuur gedurende verblijf in Umeå
 • Transfer Hotel Aveny naar Skellefteå Airport
 • Terugreis: U vliegt vanaf Skellefteå naar Rotterdam (13.05-15.40 uur)

Lapland off the beaten tracks- Highlights

 • Activiteiten: kanoën, wandelen en mountainbiken
 • 'back to basic, back to nature'
 • Stadsbezoek Umeå incl fietshuur
 • Rechtstreekse vlucht vanaf RotterdamPrijslijst Lapland off the beaten tracks - 8 dagen (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Vertrekdag: woensdag Op basis van 2 personen
Reissom per persoon in €
19/6 - 28/8 2019 1450
Birdsnest 1 nacht per persoon in € 132
Het is mogelijk deze reis op een andere vertrekdag te maken met vluchten naar Umeå aanvraag

Inclusief:

 De genoemde vliegreizen gebaseerd op het voordeligste tarief, incl. 1 stuk ruimbagage per persoon (is dit tarief niet meer beschikbaar, dan is het uitsluitend mogelijk te reizen tegen een toeslag), incl. luchthavenbelasting en tax. 

✓ Verblijf in de genoemde accommodatie o.b.v. logies/ontbijt

Genoemde excursies (kanoen, wandelen, mountainbiken)

Proviand 3 dagen activiteitenpakket: 3x lunch, 2x ontbijt, 2x diner

Slaapzak voor overachting in wilderniss cabins

Fietshuur Umeå

✓ Genoemde transfers

Exclusief:

! Niet genoemde maaltijden 

! Niet genoemde excursies

! Verzekeringen

! Uitgaven van persoonlijke aard