Lapland winteravontuur Pollux - 5-daagse reis

Lapland winteravontuur Pollux - 5-daagse reis


Kalix, Nordic Lapland Seaside Lodge
Kalix, Nordic Lapland Seaside Lodge

Bij aankomst op het vliegveld in Luleå staat er een transfer op u te wachten, die u naar de accommodatie zal brengen. Aangekomen bij de accommodatie heeft u een diner. U verblijft 3 nachten bij Nordic Lapland Seaside Villas op basis van volpension. De villa's zijn prachtig gelegen aan de Botnische Golf.


Kalix, Nordic Lapland Seaside Lodge
Kalix, Nordic Lapland Seaside Lodge

's Ochtends, na een heerlijk ontbijt, is het tijd om u om te kleden voor een sneeuwscootertocht (2 personen per sneeuwscooter). 's Middags heeft u lunch en vrije tijd. In deze vrije tijd kunt u verschillende activiteiten doen, zoals sneeuwschoenwandelen en ijsvissen. U kunt er ook voor kiezen om lekker te gaan ontspannen in de sauna en de hottub. Na een middag vrije besteding kunt u aanschuiven voor het diner.


Kalix, Nordic Lapland Seaside Lodge
Kalix, Nordic Lapland Seaside Lodge

Na het ontbijt kunt u zich klaarmaken voor de hondensledetocht. De hondensledetocht duurt 3 uur (2 personen per slee). Na de tocht krijgt u lunch en heeft u de middag weer vrij te besteden, voor u aanschuift voor het diner.


Kalix, Nordic Lapland Seaside Lodge
Kalix, Nordic Lapland Seaside Lodge

Na het ontbijt gaat u per sneeuwscooter naar de plek waar u aan boord gaat van de Polar Explorer. Deze ijsbrekertocht duurt 4 uur en gaat door de Botnische Golf in het hoge Noorden van Zweden. Deze tocht is een ervaring die u niet meer zult vergeten. Krakend ijs, koude wind en om de ervaring nog specialer te maken, kunt u via een trap de bevroren zee bewandelen. Als deze indrukwekkende tocht ten einde komt, krijgt u nog een lunch, waarna u met een transfer naar Luleå wordt gebracht. U verblijft 1 nacht in het Quality hotel Luleå op basis van logies ontbijt.


Luleå, Quality Hotel Luleå
Luleå, Quality Hotel Luleå

Na een ontbijt in Quality hotel Luleå gaat u op eigen gelegenheid naar de Luchthaven van Luleå.Winteractiviteiten Zweden

Zweden kent net als Noorwegen en Finland een lange traditie als het om wintersport gaat. Zowel skiën als langlaufen behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.Winteractiviteiten Finland

Er zijn van die ervaringen die je nooit meer vergeet en een wintervakantie naar Fins Lapland is daar één van!Lapland winteravontuur - Complete winterweek Pollux

Kalix ligt in Noord-Zweden, vlak bij de Finse grens. U vliegt vanaf Amsterdam met een tussenstop in Stockholm of Helsinki naar Luleå. Tijdens het complete Lapland winteravontuur maakt u een prachtige hondensledetocht en een sneeuwscootersafari. Daarnaast gaat u op een ijsbrekertocht en heeft u voldoende vrije tijd om andere activiteiten te gaan doen, zoals sneeuwschoenwandelen en ijsvissen. In deze week maakt u ook kennis met typisch Zweedse gerechten van lokale producten. Alle diners zijn 3 gangen en de lunch wordt altijd in de wildernis gepland, gedurende de activiteiten.  Alle activiteiten zijn in kleine groepen, onder begeleiding van een gids. De gids zal ervoor zorgen dat u een aangenaam verblijf heeft. 

Lapland winteravontuur - dagprogramma

LET OP: Vertrek op donderdag of zondag. 
Aankomstdag: Transfer naar de accommodatie en diner.
Dag 2: ontbijt, sneeuwscootertocht, lunch, vrije tijd en diner.
Dag 3: ontbijt, hondensledetocht, lunch, vrije tijd en diner.
Dag 4: ontbijt, ijsbrekertocht, lunch, transfer naar Luleå.
Vertrekdag: ontbijt, op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Luleå.

Lapland winteravontuur - accommodaties

Nordic Lapland Seaside Villa zijn prachtig, aan de Botnische Golf gelegen kleine villa's. De villa's beschikken over 2 slaapkamers, een badkamer met d/t, een keuken en lounge. 

Het Quality Hotel Luleå is een mooi, strak ontworpen hotel, gelegen in het hartje van de Zweedse stad Luleå. Het levendige centrum met de vele winkels, restaurants en supermarkten ligt op minder dan 400 meter loopafstand. We kunnen niets anders zeggen dan een prima onderhouden hotel waar u met Zweedse gastvrijheid wordt ontvangen. Het hotel beschikt over 209 uitstekend onderhouden kamers en suites, verdeeld over drie verdiepingen, elk met stadszicht. Alle kamers hebben een badkamer met bad en/of douche, satelliet TV, IDD telefoon, draadloze internetverbinding (tevens een aparte connectie voor draagbare computers zonder WiFi mogelijkheden), minibar, broekenpers en/of strijkijzer met - plank en een aantal kamers hebben de mogelijkheid om eigen koffie en thee in de kamer klaar te maken.


 

Prijslijst Lapland winteravontuur Pollux - 5-daagse reis (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Op basis van 2 volwassenen
15/12/17 - 15/04/18 Vanaf
Reissom per persoon in € 1935

Inclusief:

  De genoemde vliegreizen gebaseerd op het voordeligste tarief, incl. 1 stuk ruimbagage per persoon (is dit tarief niet meer beschikbaar, dan is het uitsluitend mogelijk te reizen tegen een toeslag), incl. luchthavenbelasting en tax. 

✓  3 nachten verblijf in Seaside Villa's, 

✓  Genoemde excursies (3 uur durende sneeuwscootertocht, 3 uur durende hondensledetocht, 4 uur durende ijsbrekertocht) 

✓  Mogelijkheid tot ijsvissen en sneeuwschoenwandelen 

✓  Gebruik van sauna en hottub

✓  Genoemde maaltijden

✓  Genoemde transfers

✓  Winterkleding


Exclusief:

! Niet genoemde maaltijden 

! Niet genoemde excursies

! Verzekeringen

! Uitgaven van persoonlijke aard