Laukvik, Sandsletta Camping bungalow

Bekijk foto's

26 kilometer ten noord westen van Svolvær vindt u Sandsletta Camping met schitterend uitzicht op het fjord. Een camping in één van de mooiste gebieden van Noorwegen, puur natuur. Hier kunt u een eenvoudige kampeerhut huren maar ook een appartement of bungalow.

Accommodatie
Er staan 4 bungalows op het terrein welke voorzien zijn van eigen douche en toilet, woongedeelte met keuken en 1 of 2 slaapkamers.
Bungalow 14-15: 2 slaapkamers met stapelbed voor maximaal 4 personen
Bungalow 16-17: 1 slaapkamer met 2 bedden en een loft met 4 matrassen, slaapbank voor 2 personen in de woonkamer.

Omgeving
Sandsletta heeft een zand- en kiezelstrand en is een heerlijke plek om te kanoën, te vissen (uw gevangen vis kunt u invriezen), te zwemmen, snorkelen of te duiken. De camping heeft een aantal bootjes waar u gebruik van kunt maken maar u kunt ook uw eigen bootje hier aan de steiger leggen. Surfen, zeilen, waterskiën - als u een watersporter bent zult u hier genieten! Maar ook de liefhebbers van andere activiteiten zullen zich hier niet vervelen. Relaxen in de sauna (aan zee) en het stoombad, verbazingwekkend heerlijk eten in het camping restaurant of begeleide wandel- en klimtochten maken. Voor de kinderen is er een mini dierentuin.

! Inclusief eindschoonmaak
! Extra toeslag: linnen NOK90