Lavik, Lavik Fjordhotel

Het Lavik Fjord Hotell is een prachtig gelegen en comfortabel familiehotel met 12 moderne kamers en met een uniek uitzicht over de Sognefjord. Het hotel is kleinschalig en biedt het hele jaar door een complete service en goede maaltijden die bij goed weer ook op het ruime terras (met uitizcht op het fjord) genuttigd kunenn worden. Er is een bar met volledige vergunning, wasservice, internettafel en draadloos internet. 's Avonds is er regelmatig muziek. Er zijn wisselende kunstexposities in het hotel. Het is dan ook uitermate geschikt voor plezierig verblijf. Het hotel is ook een prima startpunt voor uitstapjes, wandelingen en activiteiten in de omgeving. De kamers zijn voorzien van een zithoek, koffie- en theefaciliteiten en eenbadkamer met douche en toilet. U kunt hier kiezen voor een standaard kamer, luxe kamer of panorma kamer. Enkele kamers beschikken over een balkon.  

Faciliteiten:
- gratis WIFI
- gratis parkeren bij de accommodatie
- excursiebalie
- strijkservice

Prijzen

Prijslijst Lavik, Lavik Fjordhotel (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension Single toeslag
standaardkamer 77 121 61
fjordzicht-kamer 88 132 72
deluxe-kamer 88 132 72
Prijs per persoon per nacht 2018 in €.
Autorondreis Balder: langs de Noorse fjordenkust

Noorwegen is bekend door de vele fjorden. Ooit creëerden ijstijden hier deze wonderen van de natuur. Met deze rondreis zult u tal van deze natuurwonderen zélf kunnen zien. Zoals bijvoorbeeld de imposante Sognefjord en de majestueuze Geirangerfjord. Het reizen in het fjordengebied is één en al afwisseling.Treinreis Flåm Fialir: Bergen-Sognefjord-Bergen

Deze spectaculaire reis voert door het mooiste wat Noorwegen aan fjorden en ongerepte natuur te bieden heeft! U maakt kennis met de Sognefjord, de Flåmsbana, de Bergensbana en de stad Bergen.Autovakantie Freya: Zuid-Noorwegen

Een prachtige autovakantie door een fraai stukje Noorwegen. Tijdens deze unieke autovakantie maakt u kennis met Telemark, een rustieke en de meest zon zekere provincie van Noorwegen. Daarnaast bent u volop in de gelegenheid om het fjordengebied met de Hardangerfjord, de Sognefjord, de Nordfjord en de Geirangerfjord te gaan ontdekken.Kijk ook eens naar:

BALESTRAND, KVIKNE HOTEL
Het grote houten gebouw in Zwitserse stijl is in 1877 overgenomen door de familie Kvikne en ligt fantastisch aan de fjord. Een tophotel dat zijn traditie en erfdeel bijzonder goed bewaard heeft. Hotel Kvikne beschikt over 190 kamers, allemaal met bad of douche en toilet. De meeste beschikken daarnaast over een balkon en een prachtig uitzicht.