Lavik, Lavik Fjordhotel Vakantiewoningen

Uniek uitzicht over de Sognefjord

Bekijk foto's

Het Lavik Fjord Hotell is een prachtig gelegen en comfortabel familiehotel met enkele appartementen op de begaande vloer en eerste verdieping met een uniek uitzicht over de Sognefjord.

Accommodatie
Er twee sfeervolle en ruime vakantiewoningen met een karakteristieke sfeer die uitzicht hebben op de Sognefjord. Raaehuset is geschikt voor 2 tot 8 personen en is een sfeervol en gerenoveerd huis uit 1919. Het bestaat uit 2 verdiepingen, is volledig ingericht en beschikt over 5 slaapkamers. Er is een woonkamer met compleet ingerichte keuken, zithoek met hoekbank en fauteuils, eettafel. Gratis WiFi.

Bosdalhuset is geschikt voor 1 tot 5 personen. Het appartement beslaat de hoofdetage van een sfeervol en gerenoveerd, vrijstaand huis uit de jaren '60, gelegen aan een bosrand op circa 5 kilometer van het Fjordhotel. De vakantiewoning is gelijkvloers en volledig ingericht in retro-stijl en heeft 3 slaapkamers. Een slaapkamer met 2 persoonsbed, een slaapkamer met een enkel bed wat kan worden uitgebreid naar een 2 persoonsbed en een slaapkamer met een single bed.

Omgeving
Het hotel is ook een prima startpunt voor uitstapjes, wandelingen en activiteiten in de omgeving. Het Raaehuset is direct naast het hotel gelegen. Het Bosdalhuset ligt aan de bosrand op circa 5 kilometer van Lavik.