Legoland arrangement

Legoland arrangement

Vorbasse, Fitting Landsbyferie
Vorbasse, Fitting Landsbyferie

U rijdt in een kleine 8 uur vanaf Utrecht naar Vorbasse. Komt u met de ferry aan in Hirtshals of Fredikshavn is het een kleine 3 uur rijden naar deze accommodatie. Ideaal om uw vakantie te verlengen of leuk voor een lang weekend. Legoland is tegenwoordig veel meer dan alleen miniland waar alles is nagebouwd van lego. Er zijn diverse attracties en elk jaar wordt er iets nieuws gepresenteerd. Legoland biedt actie en spanning voor het hele gezin!


2 of 3 daags Legoland arrangement

vertrek: dagelijks

Op zo'n 700 km rijden vanaf Utrecht ligt het wereldberoemde park Legoland. Verleng uw vakantie naar Scandinavië met een 2 of 3 daags arrangement of ga op eigen gelegenheid een lang weekend naar Billund. Ondanks het feit dat het park qua oppervlakte niet zo groot is, kunnen de meeste mensen zich er prima 2 dagen vermaken. Dit Legoland arrangement is een feest voor jong en oud!

Legoland arrangement

U verblijft in een appartement die van alle gemakken is voorzien op een kleine 20 km van Legoland af. U kan er zelf voor kiezen of u een 2 dagenkaart of een dagkaart neemt. U kan er uiteraard ook zelf voor kiezen of u 2 of 3 nachten bij Fitting landsbyferie verblijft, ook een langer verblijf is mogelijk!
Indien u toch graag in het park wilt overnachten is dat mogelijk, prijzen zijn op aanvraag.

Prijslijst Legoland arrangement (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Legoland Arrangement 3 nachten + 2 dgn kaart 2 nachten + dagkaart
4 personen (2 volw + 2 kind) €225 €150
5 personen (3 volw + 2 kind) €190 €130
6 personen (3 volw + 3 kind) €170 €115

Inclusief:

✓ overnachting in genoemde accommodatie

✓ 2 dagenkaart of dagkaart Legoland

Let op:

leeftijd kind 3-12 jaar, zijn kinderen ouder worden ze als volwassene gerekend bij Legoland