Lemonsjø, Lemonsjø Fjellstue og Hytter appartement

Bekijk foto's

Lemonsjø Fjellstue og Hytter appartment

Lemonsjø Fjellstue og Hytter appartment - Algemeen

Aan de zuidkant van het Lemonsjø (meer) liggen Lemonsjø Fjellstue en Hyttegrend, een goed pension en goed ingerichte woningen, met uitzicht op het meer. Er is een prima restaurant waar voornamelijk traditionele gerechten geserveerd worden. Eland, rendier en bergforel worden er smaakvol en traditioneel bereid.

Lemonsjø Fjellstue og Hytter appartment - Accommodatie

Het appartement is luxe ingericht met 3 slaapkamers, een eigen badkamer met kleine sauna, keuken met afwasmachine en een woonkamer. 

In het hoofdgebouw op het terrein vindt u een gezellig restaurant/cafetaria, een televisiekamer, salon met open haard vuur, een ruimte voor gemeenschappelijke activiteiten en een sauna. Er is hout voor de open haard verkrijgbaar tegen 45 NOK per zak.

Lemonsjø Fjellstue og Hytter appartment - Activiteiten

Lemonsjø is een prachtig uitgangspunt voor dagtochten naar Geiranger, Trollstigen, de Sognefjord, het Jotunheimengebergte en de Dovrefjell.
U kunt hier vandaan ook voettochten maken naar de twee hoogste bergen van Noorwegen, Galdhoppigen en Glittertind.
Bootverhuur bij de accommodatie.

In de winterperiode kunnen beginners en gevorderden gebruikmaken van geprepareerde loipen zelfs op het bevroren meer.
Slechts 500 meter van uw vakantiewoning ligt de skilift van 1500 meter lengte met 5 verschillende afdalingen tot 400 meter hoogteverschil en 3,5 kilometer lengte. In de kerst- en paasvakantie is er een kinder(ski) oppas.


Prijs per bungalow per nacht in € in 2019

Linnenset NOK 115 per set. Eindschoonmaak NOK 600/800.

Wifi aanwezig.