Loen, Alexandra Hotel

Alexandra Hotel is één van de oudste hotels van Noorwegen. Het staat bekend om zijn uitgebreide aanbod van faciliteiten, uitstekende service en persoonlijke sfeer. De omgeving heeft enorm veel te bieden; van mooie watervallen, gletsjes (briksdal en gjendal) tot fjorden. Bovendien zijn er veel activiteiten te ondernemen. Maak een spannende gletsjer wandeling over de Tystiggletsjer. Na een dag in de natuur is niets lekkerder dan heerlijk ontspannen in de spa van het hotel.

Faciliteiten: receptie, ruime lounge, bar, buffetrestaurant, à-la-carte restaurant, binnen- en buitenzwembad. Tegen betaling: tennis, minigolf, spa met een variëteit aan behandelingen.

Kamers: 189; comfortabele kamers met tv, wifi en minibar. Badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Tevens kamers met fjordzicht (met toeslag).

Prijzen

Prijslijst Loen, Alexandra Hotel (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension Single toeslag
1/6 - 31/8  144 171 52
25/1 - 31/5 & 1/9 - 15/12 115 142 52

Prijs per persoon per nacht in 2019 in €.

Wellness reis Surtur: ontspanning, genieten en relaxen

De Wellness reis van Norge Reiser is een reis waar ontspanning, genieten en relaxen centraal staat. Het verblijf is in mooie hotels die op prachtige plaatsen gelegen zijn en waar u bovendien kunt genieten van goede maaltijden.Autotocht Troll: Trondheim, Atlanterhavsveien en Trollstigen

Het is zeker geen straf om uw autotocht door Noorwegen te beginnen in Oslo. De Noorse hoofdstad heeft een gezellig centrum met veel bezienswaardigheden en een prachtige ligging aan de gelijknamige fjord. En daarna wachten u allerlei verrassingen. Het langgerekte Østerdal, de pracht van Trondheim met zijn Nidarosdom, het verbluffende uitzicht op Molde.Hotelreis Vidar: de Noorse fjordenkust

Wilt u in korte tijd de bekendste fjorden van Noorwegen zien? Dan is deze hotelreis uitermate geschikt voor u!! Ooit creëerden de ijstijden deze wonderen van de natuur. Met deze hotelreis zult u veel van deze natuurwonderen zélf kunnen zien.Kijk ook eens naar:

Hjelledalen, Hjelle Hotel
Het Hjelle Hotel is idyllisch gelegen aan de oostkant van het Strynsvatn, ongeveer halverwege Stryn (27 km) en het zomerski gebied Videseter (20 km).
OLDEN, OLDEN FJORD HOTEL
OLDEN, OLDEN FJORD HOTEL