Loen, Alexandra Hotel

Alexandra Hotel is één van de oudste hotels van Noorwegen. Het staat bekend om zijn uitgebreide aanbod van faciliteiten, uitstekende service en persoonlijke sfeer. De omgeving heeft enorm veel te bieden; van mooie watervallen, gletsjes (briksdal en gjendal) tot fjorden. Bovendien zijn er veel activiteiten te ondernemen. Maak een spannende gletsjer wandeling over de Tystiggletsjer. Na een dag in de natuur is niets lekkerder dan heerlijk ontspannen in de spa van het hotel.

Faciliteiten: receptie, ruime lounge, bar, buffetrestaurant, à-la-carte restaurant, binnen- en buitenzwembad. Tegen betaling: tennis, minigolf, spa met een variëteit aan behandelingen.

Kamers: 189; comfortabele kamers met tv, wifi en minibar. Badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Tevens kamers met fjordzicht (met toeslag).

Prijzen

Prijslijst Loen, Alexandra Hotel (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension Single toeslag
25/1 - 31/5 & 1/9 - 15/12 138 166 45
1/6 - 31/8 111 138 45

Prijs per persoon per nacht in 2018 in €.

Autotocht Troll: Trondheim, Atlanterhavsveien en Trollstigen

Het is zeker geen straf om uw autotocht door Noorwegen te beginnen in Oslo. De Noorse hoofdstad heeft een gezellig centrum met veel bezienswaardigheden en een prachtige ligging aan de gelijknamige fjord. En daarna wachten u allerlei verrassingen. Het langgerekte Østerdal, de pracht van Trondheim met zijn Nidarosdom, het verbluffende uitzicht op Molde.Wellness reis Surtur: ontspanning, genieten en relaxen

De Wellness reis van Norge Reiser is een reis waar ontspanning, genieten en relaxen centraal staat. Het verblijf is in mooie hotels die op prachtige plaatsen gelegen zijn en waar u kunt genieten van goede maaltijden.Kijk ook eens naar:

Hjelledalen, Hjelle Hotel
Het Hjelle Hotel is idyllisch gelegen aan de oostkant van het Strynsvatn, ongeveer halverwege Stryn (27 km) en het zomerski gebied Videseter (20 km).
OLDEN, OLDEN FJORD HOTEL
OLDEN, OLDEN FJORD HOTEL