Loen, Sande Camping & Gjershaugen Feriesenter

Gelegen bij het Lovatnet

Bekijk foto's

Sande Camping & Gjershaugen Feriesenter is prachtig gelegen in Lodalen, één van de mooiste dalen van Noorwegen bij het Lovatnet.

Omgeving
De camping is spectaculair omgeven door hoge bergen, watervallen en gletsjerarmen en biedt daardoor een goed uitgangspunt voor wandeltochten in de bergen en bossen, gletsjertochten met gids en dagtochten met de auto. Loen is voornamelijk een schitterende zomerbestemming, maar ook in de winter is het hier beeldschoon. Bovendien is het skigebied van Stryn hier dichtbij. Een deel van de hutten is geschikt voor verblijf in de winter.

Accommodatie
De camping beschikt over een goede sanitaire ruimte, wasruimte met wasmachine en droogtrommel, keuken met fornuis, magnetron, koelkast/vriesgedeelte en sauna. Sande Camping & Gjershaugen Feriesenter biedt keuze uit diverse soorten kampeerhutten en appartementen. Ze variëren in grootte en luxe.

De camping heeft enkele verschillende soorten hutten en appartementen geschikt voor 2 tot 4 personen. Enkele hutten hebben een douche en toilet, maar er zijn ook een paar simpele hutten die geen eigen douche en toilet hebben. Ook zijn er een paar grotere vakantiehutten, voorzien van iets meer luxe en geschikt voor 4 tot 6 personen tot 8 tot 10 personen.