Lom, Nordal Turistsenter

Bekijk foto's

Nordal Turistsenter ligt in Lom; een beeldschoon plaatsje in het centrum van zuidelijk Noorwegen. Dit deel van Noorwegen is beroemd om zijn schitterende en gevarieerde landschap, de culturele schatten en de bijzondere sfeer.

Accommodatie
Nordal Turistsenter heeft behalve een hotel en camping, 4 motel kamers met douche/toilet en 60 hutten waarvan 15 zonder douche/toilet. De hutten variëren van heel eenvoudig tot luxe. De meest eenvoudige hutten hebben 2 of 4 slaapplaatsen, geen douche/toilet, geen keukengerei, koelkast, koud stromend water. De luxe hutten variëren tot 3 slaapkamers, volledig ingerichte keuken, woonkamer, tv en badkamer.

Omgeving
Nordal is de perfecte uitvalsbasis als u een vakantie wilt hebben die u zowel fjorden als bergen biedt en alles daartussenin. Allerlei activiteiten zijn binnen een paar minuten te vinden. Wandelen, fietsen, vissen, klimmen, winkelen of gewoon ontspannen. Kinderen zullen dol zijn op de speelruimte. Verder zijn er moderne servicefaciliteiten met een restaurant en een pub, een stoombad, een sauna, een solarium en een moderne keuken waar u uw eigen eten kunt bereiden.