Lørenskog, Losby Gods

Losby Gods

Anno 1850. Op een halfuur rijden van Oslo, omgeven door prachtige natuur ligt Losby Gods. Het originele gebouw heeft een 300 jaar oude historie over opkomst en neergang in de houthandel en als herenboerderij. De oude en nieuwe gebouwen zijn een prachtig voorbeeld van Noorse architectuur waarin trotse tradities en moderne verwachtingen van comfort en service gecombineerd zijn tot een sfeervol geheel.

Losby Gods - de kamers

Alle 70 kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met bad of douche, toilet en TV. Losby Gods heeft ook 5 elegante suites. 

Losby Gods - eet mogelijkheden 

Het hotel beschikt over een eigen restaurant, waar ze gevarieerde gerechten serveren. U kunt ook ontspannen in de bar. 

Losby Gods - omgeving en activiteiten

De hoofdattractie hier is de golfbaan met 2 banen, één met 18 holes en één met 9 holes. Losby Gods wordt omringd door fantastische wandelpaden en schilderachtige meren.

• golf in de tuin
• vissen
• tennis
• paardrijden
• fietsen
• wandelen

Prijzen

Prijslijst Lørenskog, Losby Gods (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension Single toeslag
22/6 - 20/8 + weekenden 84 152 65
rest van het jaar + midweek 103 171 77

Prijs per persoon per nacht in 2018 in €.

Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Hiervoor geld een mogelijke extra toeslag (ter plaatse te voldoen). 

Hotelreis Zweden Asgar: relax in landelijke hotels

Genieten van de rust en de ruimte die Zweden heeft te bieden. Heel Zweden in één keer ontdekken is een onmogelijke opgave, waarom niet lekker genieten van de relaxte sfeer in de hotels en de prachtige omgeving waar we u met deze hotelreis Zweden naar toe brengen.Autoroute Noorwegen Thrijm: hoofdsteden, Hardangervidda en Sognefjell

De eerste kennismaking met Noorwegen bij deze autoroute is de Oslofjord met aan het eind daarvan de hoofdstad van Noorwegen: Oslo. U bezoekt de provincie Telemark met het Telemarkkanaal, het Setesdal en de Preikestolen, een rotsplateau met een fantastisch uitzicht over de Lysefjord.Hotelreis Vidar: de Noorse fjordenkust

Wilt u in korte tijd de bekendste fjorden van Noorwegen zien? Dan is deze hotelreis uitermate geschikt voor u!! Ooit creëerden de ijstijden deze wonderen van de natuur. Met deze hotelreis zult u veel van deze natuurwonderen zélf kunnen zien.Kijk ook eens naar:

OSLO, BONDEHEIMEN HOTEL
Het hotel ligt in Oslo centrum, met leuke winkelstraten, prachtige musea, parken (waaronder het bekende Vigelandpark) en talloze uitgaansmogelijkheden.
OSLO, HOLMENKOLLEN PARK HOTEL SCANDIC
Dit bijzondere gebouw werd in 1894 gebouwd in "drakenstijl". Het hotel ligt 350 meter boven Oslo centrum met een uniek uitzicht over de stad en de Oslofjord, met de Holmenkollenbakken en de Oslomarka als buurman.