Luleå, First Camp Luleå

Bekijk foto's

First Camp Lulea

First Camp Lulea - Accommodatie

First Camp Lulea is het hele jaar geopend en ligt naast van de rivier de Lule. Dit gebied heeft een unieke flora en fauna. Voor de kinderen is er genoeg te doen op en nabij de camping (water park met glijbaan, golfslag en een kinderbad). First Camp Lulea wordt omgeven door een uniek, prachtig landschap met hoge dennenbomen, struiken en uitnodigende zandstranden. Deze camping is het hele jaar door geopend en biedt comfortabele, volledig uitgeruste huisjes met een eigen parkeerplaats en vast Internet. De huisjes zijn ingericht met hoogwaardig meubilair in een eigentijdse Scandinavische stijl. Een aantal van de hutten en kampeerplaatsen hebben uitzicht op zee en liggen op slechts enkele meters van het water. Sommige van de huisjes hebben bijna een klein eigen strand.

First Camp Lulea - Eetmogelijkheden

Het zomercafé serveert zelfgemaakte, lichte zomerse gerechten, salades en taarten. Er zijn zowel warme als koude dranken zoals bier en wijn. Op regenachtige dagen kunt u binnen in het oude herenhuis zitten en genieten van de open haard, en op zonnige dagen kunt u een drankje drinken op het terras met prachtig uitzicht.
Het à la carte restaurant serveert gegrilde pizza\'s, klassieke gerechten en vis gerechten uit de rivier de Lule. Het restaurant is geopend van 16: 00-23: 00. In de winkel kunt u brood, gebak, ontbijt, drankjes, ijs, camping spullen, speelgoed, en andere benodigdheden vinden.

First Camp Lulea - Activiteiten

First Camp Lulea ligt aan het water. Er is ook een ondiep strand met een steiger. Niporna is een ander strand naast de camping met een steiger voor de boot.

Naast de camping bevindt zich een waterpark: Het complex beschikt over drie zwembaden, glijbanen, een golfslagbad, kinderbad, speeltuin, volleybal en speelzaal. Gasten van de camping krijgt korting op de entree van dit waterpark. Er is ook een barbecue en een kiosk met snoep, snacks, drankjes en natuurlijk ijs.

Voor degenen die willen ontspannen, beschikt de camping ook over een sauna. Dit kunt u bij de receptie boeken.

Mini-golf wordt vaak geassocieerd met de vakantie. Bij ons kunt u zich uitleven in de golfbaan met 18-holes.

Voor de vissers heeft de camping ook veel te bieden. In de buurt zijn er verschillende visplaatsen, stroomversnellingen of kalme watereren. Hier kunt u witvis, forel en snoek vissen. Visvergunningen zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Geniet van de omgeving vanaf het water of op het land. Huur een kajak, waterfiets of een gewone fiets.

First Camp Lulea - Omgeving

Het centrum van de stad en alle bezienswaardigheden liggen op slechts 10 - 15 minuten rijden.

Prijzen

Periode prijs per nacht
gehele jaar aanvraag
Prijs is op aanvraag

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Botnische golf huttentocht Vilda: via Finland en Zweden

De Botnische Golf wordt vaak gezien als de dode arm van de Baltische zee. Maar in de zomermaanden zijn de verlaten archipels sprookjesachtig mooi. De Botnische golf is een natuurgebied dat tussen de westkust van Finland en de oostkust van Zweden ligt. ​De Baltische zee huttentocht Vilda laat u genieten van een grillige kust met een afwisseling van stranden, kliffen en baaien en duizenden eilandjes.