Luster, Nes Gård

Het district Luster ligt aan het eind van het Sognefjord, de fjord die het diepste het land ingaat ter wereld. In Luster bevindt zich ook noord Europa’s grootste continentale gletsjer en het gebied heeft de meeste bergen van Noord-Europa.Het gasthuis ”Nes Gard” is prachtig gelegen aan het Lusterfjord met uitzicht naar de ”Feigumfossen” waterval. Met haar 218 meter vrije val is dit één van de hoogste watervallen in Scandinavië. Het is een charmant gebouw anno 1850 met een traditionele architectuur en interieur. U zult in dit huis een atmosfeer aantreffen die de geschiedenis van deze omgeving combineert met moderne faciliteiten. De centrale ligging aan het Lusterfjord geeft u de gelegenheid om diverse gemerkte tochten met fantastische uitzichten te maken. Er zijn in deze omgeving meerdere beroemde historische attracties die het waard zijn om te bezoeken. U heeft gelegenheid om zowel individueel of met een gids deze tochten te maken.’s Ochtends kunt u genieten van het uitgebreide ontbijt buffet. Een diner kan op verzoek gemaakt worden.

Er zijn ook enkele comfortabele appartementen voor 2 – 5 personen. Hier kunt u zelf koken maar u kunt ook gebruik maken van het ontbijt of diner in de eetkamer.


Historische tochten met gids
Samen met de gids kunt u adembenemende prachtige tochten maken. Tijdens de tochten komt u door een prachtige natuur maar ook langs historische attracties, o.a. de Urnes Stavkirke, de oudste staafkerk van Noorwegen.


Prijzen

Prijslijst Luster, Nes Gård (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension
1/5-14/6 & 1/9-30/9 79 123
15/6-31/8 91 138

prijs per persoon per nacht 2019 in €

Rondreis Njord: fjorden en Jotunheimen

Een prachtige rondreis met onderweg tal van highlights van Noorwegen. Dat begint al met de Noorse hoofdstad Oslo met zijn prachtige musea en het befaamde Vigelandspark. En verder is daar de Noorse fjordenkust, uniek voor Europa. Ooit creëerde de natuur hier dankzij de gletsjers een majestueus landschap. Elk fjord is een parel op zich.Autotocht Troll: Trondheim, Atlanterhavsveien en Trollstigen

Het is zeker geen straf om uw autotocht door Noorwegen te beginnen in Oslo. De Noorse hoofdstad heeft een gezellig centrum met veel bezienswaardigheden en een prachtige ligging aan de gelijknamige fjord. En daarna wachten u allerlei verrassingen. Het langgerekte Østerdal, de pracht van Trondheim met zijn Nidarosdom, het verbluffende uitzicht op Molde.Hotelrondreis Noorwegen Yngvi: Briksdal, Sognefjord en Rjukan

Deze 18-daagse Hotelrondreis Noorwegen laat u heel veel moois van Noorwegen zien. Natuurlijk het unieke fjordenlandschap met zijn indrukwekkende fjorden waar een mens zich nietig voelt. Maar daarnaast heeft Noorwegen veel meer mooie en ruige natuur voor u in petto. De besneeuwde bergtoppen van Jotunheimen, het Noorse hooggebergte.Hurtigruten Hotelrondreis Freyr: Noorse fjordenkust

Deze Hurtigruten hotelrondreis is dé reis om op een overweldigende manier kennis te maken met de imposante Noorse fjordenkust. De Lysefjord, de Hardangerfjord, de Sognefjord, de Nordfjord en tal van andere fjorden komen aan de beurt.Kijk ook eens naar:

Hafslo, BesteBakken hotel
BesteBakken is een exclusief hotel. Hier vind u een traditionele en gezellige sfeer met moderne, comfortabele kamers. U vind het hotel in Hafslo, vlak bij de Lusterfjord. Een plek waar u volledig tot rust kan komen.
Sogndal, Quality Hotel Sogndal
Sogndal ligt in Inner Sogn, aan de Sognefjord. Het is een fantastische locatie in fjord Noorwegen.
SOLVORN, WALAKER HOTELL
Anno 1690. In het jaar 1690 nam het jonge echtpaar Christen en Brigitte Nitter dit hotel over,