Luster Fjordhytter, Vakantiewoning

Luster Fjordhytter

Luster Fjordhytter - Algemeen

In Luster aan de Lusterfjord gelegen en nabij weg 55 tussen Sogndal en Lom.
Dichtbij de Jotunheimen, de Sognefjord en de Jostedalsbre. De tuimelaars zijn regelmatig te zien.

Luster Fjordhytter - Accommodatie type 9-12

Vakantiewoning 5 personen, 1994

Prachtig gelegen maar eenvoudige vakantiewoning. Woonkamer met zit- en eethoek, volledig ingerichte bescheiden keukenhoek. Badkamer met douche en toilet.
Slaapkamer met 2 bedden en een afgesloten zolderkamer met een tweepersoons en éénpersoons bed.
Terras aan de woonkamer met uitzicht op het Lusterfjord.

LET OP: Deze accommodatie is erg eenvoudig maar behoort al jarenlang tot de favoriete locatie van Norge Reiser klanten. (het uitzicht en de ligging maakt alles goed!)

Luster Fjordhytter - Omgeving

• wandelen in de Jotunheimen
• gletsjertochten o.l.v. een gids
• paardrijden
• vissen op bijv. Forel
• zwemmen
• Urnes stavkirke
• Sogn en Fjordane


Prijzen

Prijslijst Luster Fjordhytter, Vakantiewoning (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode vakantiewoning
1/1-9/5 en 12/9-31/12 88
9/5-13/6 & 29/8-12/9 105
13/6-29/8 126

Prijs per woning per nacht in € in 2020.

Linnenset NOK 85 per set per verblijf.
De eindschoonmaak komt op NOK 350 bij een verblijf van 3 nachten. Verblijft u 4 nachten of meer, dan komt de eindschoonmaak op NOK 450.

Honden zijn toegestaan.


Fjorden rondreis Urd

Als u van de Noorse fjordenkust wilt genieten, is deze fjorden rondreis een topper! Ook is het een prachtige kennismaking met het mooie Noorwegen. De Lysefjord met de befaamde Preikestolen, de prachtige Hardangerfjord, de imposante Sognefjord en als toetje nog de Nordfjord en de Geirangerfjord. Verder is de kennismaking met het mooie ‘binnenland' van Noorwegen met zijn berggebieden en rivierdalen zoals het Gudbrandsdal niet te versmadenZomerrondreis Werdandi: Rorøs, Trollstigen, Geiranger en Sognefjord

Wilt u genieten van de pracht van de fjorden? Van berggebieden en hoogvlaktes? Van leuke plaatsen en steden? Dan is deze reis het antwoord op al uw vragen. Genieten van het berggebied rond Savalen en het mijnstadje Røros, dat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.Autorondreis Noorwegen Aegir: Populaire reis

Een prachtige kennismaking met het mooie Noorwegen. Geknipt voor liefhebbers van ongerepte en afwisselende natuur. De imposante fjordenkust met bijvoorbeeld de weidse Hardangerfjord en de majestueuze Sognefjord. Een highlight? Eigenlijk zijn er teveel om op te noemen; de prachtige fjorden, bergen en watervallen wisselen elkaar af. Verder kunt u ook genieten van de ruige schoonheid van het Noorse hooggebergte.Kijk ook eens naar:

Luster Fjordhytter, Kleine vakantiewoning
In Luster aan de Lusterfjord en bij weg 55 tussen Sogndal en Lom. Dichtbij de Jotunheimen, de Sognefjord en de Jostedalsbre
MARIFJØRA, MARIFJØRA SJØBUER
Deze 4 mooie geschakelde huizen liggen aan de Gaupnefjord, een zijtak van de Sognefjord, met prachtig uitzicht over de fjord en de omliggende bergen.