Mandal, Tregde Feriesenter

Verblijf aan de scherenkust

Bekijk foto's

Tregde Feriesenter ligt in in het zuiden van Noorwegen, op 7 kilometer van Mandal in het dorpje Tregde. Het is prachtig gelegen in een idyllische omgeving met uitzicht over de scherenkust van Tregde, ten oosten van Mandal. Een aantal appartementen en bungalows liggen net op de kade samen met een winkel, restaurant en zwembad met zeewater. De overige appartementen en bungalows liggen op de helling erachter met prachtig uitzicht over de zee.

Accommodatie
Tregde Ferie heeft verschillende soorten bungalows, geschikt voor 2 tot 8 personen. En appartementen, geschikt voor 2 tot 6 personen.

» Bungalows
De bungalows voor 2 personen hebben 2 bedden in een slaapkamer, de bungalows voor 4 personen hebben 4 bedden verdeeld over 2 slaapkamers. De bungalow voor 6 personen is 50 m2 en heeft 6 bedden verdeeld over 2 slaapkamers. De bungalow voor 8 personen is 80 m2 en heeft 6 bedden verdeeld over 3 slaapkamers en 2 bedden in de loft.

» Appartementen
De appartementen voor 4 personen zijn 50 m2 en hebben in totaal 4 bedden, verdeeld over 2 slaapkamers. De appartementen voor 6 personen zijn 60 m2 en hebben in totaal 6 bedden, verdeeld over 2 of 3 slaapkamers. Enkele 6-persoons appartementen hebben zeezicht, houd er rekening mee dat niet alle appartementen zeezicht hebben. De appartementen geschikt voor 10 personen, zijn 100 m2 en hebben in totaal 10 bedden, verdeeld over 4 slaapkamers. De 10-persoons appartementen hebben allen uitzicht op zee.

Omgeving
Tregde Feriesenter is gelegen in een mooie, gevarieerde omgeving. De ideale plek om te gaan vissen tussen de eilandjes en scheren, dicht bij open zee. Er zijn veel vissoorten te vinden in de omgeving, zoals koolvis, kabeljauw, leng, lom, pollak, makreel en haring. Behalve voor zeevissen biedt de omgeving ook uitstekende mogelijkheden voor andere activiteiten zoals wandelen, fietsen en duiken. Er is ook gelegenheid voor georganiseerde zeevistochten, rafttochten op zee en meer!


Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Herfstreis Alarik: Tregde Ferie in Mandal

Herfstreis Alarik is perfect om in 9 dagen een klein deel van Noorwegen te gaan ontdekken in de herfst!

  • Noorwegen
  • Herfstreis
  • Mandal
  • 9 dagen
  • apr - sep
  • Vanaf € 520