Mariannelund, Spillhammars camping

Bekijk foto's

Spilhammars camping is een familievriendelijke camping gelegen op eenopen plek in een dennenbos. In de omgeving van Mariannelund en 20 km van Vimmerby.
De camping ligt in het bos aan twee kleine meertjes met een kindvriendelijk strand. Eén van de meertjes heeft een zwemvlot met een duikplank.
De camping ligt aan de rand van de Smålandse Hooglanden, net buiten het dorp Mariannelund. Je kunt in deze prachtige omgeving prima kanoën, zwemmen, wandelen, zwemmen, fietsen vissen,
bergbeklimmen of een survival tocht doen. Je kunt je eigenplek uitzoeken op de camping, we hebben geen genummerde plaatsen. Er is een restaurant in de buurt van de camping,
waar u voor weinig geld kunt eten. Vanuit de camping hebt u een prima gelegenheid om een bezoek te brengen aan Nils Holgersson wereld of een bezoek te brengen aan het Astrid Lindgrens park, waar je kunt genieten van Pippi,
Ronja, Emil van de Hazelhoeve ( nu heet hij in Nederland Michiel van de Hazelhoeve ) . Voor zowel een actieve of rustige vakantie bent u hier op de juiste plaats.


De camping beschikt over 17 trekkershutten met diverse afmetingen voor 2-6 personen.
In de hutten bevinden zich:
- bedden met kussend en dekens
- tafel met stoelen
- koelkast
- kookplaat en koffiezetapparaat
- potten, pannen en serviesgoed

Huisdieren zijn niet toegestaan.


Mariannelund ligt op fietsafstand van de camping. Het is een klein dorp met delen van oude bebouwing nog intact. Het dorp heeft ca. 1600 inwoners en beschik o.a. over: twee supermarkten (ICA en Konsum), eengezondheidscentrum met een apotheek, een bank met mogelijkheid tot geldopname, een benzinestation, een bibliotheek met toeristeninformatie (met toegang tot een computer) een pizzeria, een restaurant en eencafetaria. Ook is er nog de snoepfabriek, de Karamellkokeri.

- Minigolf: De minigolf vindt u bij het restaurant Sommartorpet, op 20 meter afstand van de camping
- Kano's / roeiboten: De kano's en/of roeiboten kunt u huren op de camping voor een prachtige tocht over de meren. U kunt genieten van de rust op deze mooie meertjes, misschien even een hengel uitgooien of zelfs de dieren bespieden, die langs de oever lopen.
- Wandelpaden in het bos: Op de camping zijn leuke (wandel)routes aangegeven, die 2,5 km, 5 km of 10 km lang zijn. Ze gaan langs de meertjes Skruven en Fagersjön. De paden zijn gemarkeerd door middel van kleuren.
- Wandelroutes: Je kunt de wandeltocht Höglandsleden of Sevedeleden beginnen of eindigen op de camping

Prijzen

Periode kampeerhut 2/3 persoons kampeerhut 4 persoons kampeerhut 5 persoons kampeerhut 6 persoons
1/5-31/5 & 1/9-30/9 50 58 71 84
1/6-15/6 & 17/8-31/8 57 70 83 96
16/6-16/8 71 91 104 116

Prijs per nacht in 2020 in €.

Honden zijn toegestaan. Wifi tegen betaling. 

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen