Meltosjärvi, Loma Vietonen

Loma Vietonen

Loma Vietonen - de locatie

Een idyllisch gelegen vakantiedorp omgeven door meren en heuvels

Loma-Vietonen ziet eruit alsof er kleine elfjes rondlopen. De romantiek van vroeger in het pittoreske landelijke terrein geeft u een sprookjesachtige sfeer aan uw vakantie. In de sauna, gelegen aan de oever van het meer, kunt u luxueuze momenten van ontspanning beleven. De sauna kleedkamer heeft een open haard gemaakt van natuursteen die warmte en sfeer creëert, en de hot tub bij de sauna kan worden verwarmd voor winterse en herfst dagen.

Loma Vietonen - accommodatie

Er zijn verschillende accommodaties bij Loma Vietonen. Wij onderscheiden de bungalows zonder d/t en de bungalows met d/t.
- Cabine's met een eigen sauna, een gecombineerde keuken / woonkamer, slaapkamer alkoof voor twee personen en een zolder slaapkamer voor 2-4 personen, sauna, douche, toilet en televisie.

-Cabine's met een eigen sauna gelegen op twee kilometer van Loma-Vietonen. Gelegen in een werkelijk schilderachtige locatie met een prachtig uitzicht over het meer Vietonen. De hutten hebben een grote gecombineerde keuken / woonkamer, een slaapkamer, woonkamer met een slaapbank voor twee personen, een sauna, een douche, televisie en toilet.

Loma Vietonen - eetgelegenheden

In het restaurant kunt u traditionele Lapse huisgemaakte gerechten eten. Geniet van echte lokale smaken. De menu selecties variëren van buffetlunches tot drie gangen diner. Het hoofdgebouw van Loma-Vietonen is een echte Noord Ostrobothnian landhuis. De sfeer rijke boerderij woonkamer nodigt u uit om te genieten van een ontspannen koffie 's ochtends of een heerlijke lunch na een dag skiën. De boerderij woonkamer biedt plaats aan maximaal 90 personen.

Loma Vietonen - activiteiten

Op het water en in de bossen. Het heldere water van het meer van Vietonen, vol met vis en omgeven door zandstranden is een van de grootste meren van Finland. Tijdens de zomer, regelen we verschillende activiteiten op het water, zoals bijvoorbeeld vissen en raften.
De Loma-Vietonen omgeving heeft goede fietsroutes en natuurpaden geschikt voor het hele gezin.

Beschikbaar voor verhuur:
-Boten en kano's, roeiboot gratis voor bewoners
-Motorboot
-Visuitrusting
-Fietsen

Loma Vietonen - omgeving

Loma-Vietonen ligt aan Meltosjärvi in het dorp Ylitornio. Neem de weg naar Pello van het centrum van Rovaniemi over een afstand van 64 kilometer, zijn er borden die u de weg naar de bestemming.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is gelegen in het centrum van Rovaniemi op een afstand van 74 km. De afstand tot het Rovaniemi treinstation ligt op 64 km.

Prijzen

Prijslijst Meltosjärvi, Loma Vietonen (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Categorie A Categorie B Categorie C
1 dag 64 85 92
Week 424 565 612

Prijzen in € voor 2020 in de periode van 1/5 - 25/11

Botnische Golf rondreis Hampus: via Finland naar Zweden

​De Botnische Golf rondreis Hampus laat u genieten van een grillige kust met een afwisseling van stranden, kliffen en baaien en duizenden eilandjes.