Meltosjärvi, Loma Vietonen

Bekijk foto's

Loma Vietonen is een idyllisch gelegen vakantiedorp omgeven door meren en heuvels. Loma Vietonen ziet eruit alsof er kleine elfjes rondlopen. De romantiek van vroeger in het pittoreske landelijke terrein geeft u een sprookjesachtige sfeer aan uw vakantie.

Accommodatie
Er zijn verschillende accommodaties bij Loma Vietonen. Het wordt onderscheiden in bungalows zonder d/t en bungalows met d/t. Er zijn cabine's met een eigen sauna, een gecombineerde keuken / woonkamer, slaapkamer alkoof voor twee personen en een zolder slaapkamer voor 2-4 personen, sauna, douche, toilet en televisie.

Andere cabine's met een eigen sauna zijn gelegen op twee kilometer van Loma Vietonen. Gelegen in een werkelijk schilderachtige locatie met een prachtig uitzicht over het meer Vietonen. De hutten hebben een grote gecombineerde keuken / woonkamer, een slaapkamer, woonkamer met een slaapbank voor twee personen, een sauna, een douche, televisie en toilet.

In het restaurant kunt u traditionele Lapse huisgemaakte gerechten eten. Geniet van echte lokale smaken. De menu selecties variëren van buffetlunches tot drie gangen diner. Het hoofdgebouw van Loma-Vietonen is een echte Noord Ostrobothnian landhuis. De sfeer rijke boerderij woonkamer nodigt u uit om te genieten van een ontspannen koffie 's ochtends of een heerlijke lunch na een dag skiën. De boerderij woonkamer biedt plaats aan maximaal 90 personen.

Omgeving
Loma Vietonen ligt aan Meltosjärvi in het dorp Ylitornio. Neem de weg naar Pello van het centrum van Rovaniemi over een afstand van 64 kilometer, zijn er borden die u de weg naar de bestemming. Het dichtstbijzijnde vliegveld is gelegen in het centrum van Rovaniemi op een afstand van 74 km. De afstand tot het Rovaniemi treinstation ligt op 64 km.

Het heldere water van het meer van Vietonen, vol met vis en omgeven door zandstranden is een van de grootste meren van Finland. Tijdens de zomer, regelen we verschillende activiteiten op het water, zoals bijvoorbeeld vissen en raften. De Loma Vietonen omgeving heeft goede fietsroutes en natuurpaden geschikt voor het hele gezin. In de sauna van Loma Vietonen, gelegen aan de oever van het meer, kunt u luxueuze momenten van ontspanning beleven. De sauna kleedkamer heeft een open haard gemaakt van natuursteen die warmte en sfeer creëert, en de hot tub bij de sauna kan worden verwarmd voor winterse en herfst dagen.

Prijzen

Periode 2021 (1 mei - 25 nov) Prijs per nacht, Categorie A Prijs per nacht, Categorie B Prijs per nacht, Categorie C
1 dag € 64 € 85 € 92
Week € 424 € 565 € 612


Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Botnische Golf reis Hampus: Finland naar Zweden

Geniet van een grillige kust met een afwisseling van stranden, kliffen, baaien en duizenden eilandjes.

  • Kristinestad
  • Kaskinen
  • Docksta
  • Höga Kusten
  • Ångermanland
  • 19 dagen
  • mei - aug
  • Vanaf € 815