Menesjärvi, Hotel Korpikartano

Bekijk foto's

Het gezellige hotel Korpikartano ligt naast het meer Menesjärvi en het legendarische Lemmenjoki nationaal park. U kunt hier genieten van authentieke faciliteiten en het kleine dorpje ver weg van het drukke leven. Het hotel was oorspronkelijk een sami basisschool en is van 2005-2008 gerenoveerd en omgebouwd tot hotel. Er is veel gebruik gemaakt van lokaal handbewerkt hout. Het hotel biedt plaats aan maximaal 70 personen in 30 kamers/ appartementen, allemaal uniek. Het hotel bestaat uit 2 huizen, een laps gebouw geschikt voor dineren, vergaderen en andere evenementen. Het restaurant heeft een uitzicht over het meer. Aan het meer ligt de sauna met hottub. In een aantal kamers zijn honden toegestaan.


Hotel Korpikartano biedt unieke hotelkamers en appartementen. Elke kamer heeft een badkamer, tv, radio, koelkast en magnetron.
Als u overnacht in Hotel Korpikartano is dat inclusief het gebruik van de sauna.
Kameroverzicht:
- eenpersoonskamer
- tweepersoonskamer met uitzicht op het bos
- tweepersoonskamer met uitzicht over het meer
- kamer/appartement voor twee met kitchenette
- groot appartement

Er zijn twee restaurants met elk plaats voor 50 mensen. Het ene restaurant zit in het hoofdgebouw met bar en panorama terras aan het meer. Het andere is een uniek kota-restaurant in de tuin. Beide restaurants zijn mogelijke ontmoetingsplaatsen en bieden u heerlijk locale diners. Wij verzoeken u wel van tevoren te reserveren.

We hebben twee aparte log wood sauna's waar u kunt ontspannen en genieten. Aan de oever hebben we nog een traditionele sauna gestookt op hout. U kunt een avond doorbrengen in onze grill hut welke is voorzien van een glazen dak. Hier kunt u genieten van de middernachtszon of het noorderlicht terwijl het haardvuur voor de warmte zorgt.

Activiteiten:

 

- Ravadas waterval en goud panning
- Ukonkivi && Wilderness kerk in Pielpajärvi
- Husky safari
- Rendierhouderij en sami cultuur, samimuseum en Noord-lapland Nature centra Siida
- Viltmaker
- Lokale ambachten in Kammigallery
- Een nacht in Utsjoki, het noordelijkste dorp van Finland
- Wandelen in het Lmmenjoki national park

Prijzen

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension
gehele jaar aanvraag aanvraag
<p>prijs op aanvraag</p>