Middernachtzon arrangement Kalevala Hotelli

Dagprogramma:

Aankomst in Kuhmo, naar de accommodatie en u krijgt een welkomst drankje en diner in het restaurant. 's Nachts zult u gaan fietsen onder leiding van een gids.


Na het ontbijt gaat u met een transfer naar de huskyfarm, waar u een trekking van 3 uur inclusief picknick lunch zult hebben. Hierna gaat u terug naar het hotel om te relaxen en gebruik te maken van de sauna en jacuzzi. Daarna volgt een diner.


Na het ontbijt maakt u een korte kanotocht naar Petola Nature Centre waar u een tocht zult maken onder leiding van een gids opzoek naar de wilde dieren. Ook krijgt u weer een picknicklunch. Om 15:00 uur gaat u met een transfer naar dichtbij de Russische grens waar u beren gaat kijken. Aankomst in de Lodge waar u blijft slapen en informatie over welke dieren er nog meer zijn. Om 17:30 start de excursie, inclusief picknick pakket, camera en verrekijkers. In de lodge zijn slaap plaatsen, toiletten en stoelen van waaruit u beren kunt kijken (panoramaview).


Tussen 06:00-08:00 uur gaat u weer met een transfer vanuit de lodge naar het hotel Kalevala, waar zult genieten van een lekker ontbijt. Na even te rusten wordt u met een transfer naar het nationale park van National Park Hiidenportii gebracht, waar u een wandeling onder leiding van een gids zult maken. Daarna keert u terug naar het hotel voor optionele activiteiten of behandelingen. s Avonds kunt u weer genieten van de sauna en jacuzzi en heeft u aansluitend een diner.


Ontbijt en vertrek.

Middernachtzon arrangement in Finland

In het land van de middernachtzon logeert u in een privé-hotel op een afgelegen gebied in Oost-Finland. Dit is een perfecte manier om samen, weg van de drukte, te genieten.
Het Wild Taiga gebied heeft een grote uitgestrektheid van ongerepte wildernis waar u het buitengewone wild life kunt spotten en fotograferen. Deze tour, speciaal ontworpen voor koppels, geeft u de mogelijkheid om unieke activiteiten privé te ondernemen. Kanovaren, husky-trekking en s nachts beren kijken geeft u een prachtige ervaring.

Middernachtzon arrangement in Finland - wat is inclusief?

-3 nachten verblijf in Kalevala met halfpension.
-badjassen, wijn, chocolade en verse bessen in de kamer.
-welkomst drankje.
-verschillende tours (kanoën, fietsen of wandelen incl. picknick) en een dag in het park Hiidenportii.
-s nachts naar beren kijken incl. picknick en transfers.
-vrij gebruik van fietsen, roeiboten, spelletjes, wifi en openhaard.

Middernachtzon arrangement in Finland - uw accommodatie

U verblijft in Hotelli Kalevala. Dit hotel ligt aan de oever van het Lammasjärvi-meer, naast het Kalevala Spirit Experience Park. Het hotel biedt gratis WiFi, toegang tot de spa, een gastronomisch restaurant met uitzicht op het meer en verschillende activiteiten voor de gasten. Het idee voor de bouw is afkomstig van een adelaar die zijn vleugels spreidt. De bouw werd voltooid in 1989 en is een beschermd monumentaal pand van de Finse Nationale Raad voor Oudheden.

 

Prijslijst Middernachtzon arrangement Kalevala Hotelli (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode prijs per persoon in euro per extra nacht
standaard 2 persoons kamer 1155 49
superior kamer 1185 59
suite 1284 95
Vluchten zijn niet bij de reissom inbegrepen maar kunnen we wel voor u reserveren.