Mo I Rana, Yttervik camping

Yttervik camping

Yttervik camping - Algemeen

Yttervik camping ligt 16 km (circa 15 minuten) van Mo I Rana.
De camping ligt prachtig aan de Ranfjord en is een goed uitgangspunt om een uitstapje te maken naar de Svartisen gletsjer.

De camping hutten liggen aan de fjord en vanaf uw balkon kunt u genieten van een prachtige uitzicht.

Het is een ideale gezinscamping met een speeltuin met trampolines, speeltoestellen en een mini-golf, tafeltennis, biljart en volleybalveld.

Er zijn verschillende soorten hutten op deze camping, van zeer eenvoudig tot volledig uitgerust.

Prijzen

Prijslijst Mo I Rana, Yttervik camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode kampeerhut 2 persoons kampeerhut 4 persoons hut d/t 2 persoons hut d/t 2-4 persoons hut d/t 4-6 persoons hut d/t 4-5 persoons app d/t 4 persoons app d/t 2-4 persoons app d/t 5-6 persoons app d/t 2 persoons
1/5-30/9 63 70 97 166 214 171 156 129 aanvraag aanvraag
Prijs per nacht in 2018 in €.
Kampeerhuttentocht Disa: Noorwegen, Noordkaap, Lapland en Lofoten

Een bijzondere reis met een bijzondere bestemming, namelijk de Noordkaap. En als het weer het toelaat op die speciale plek genieten van de befaamde middernachtzon. Dankzij een extra dag in Skipsfjord (Noordkaap) heeft u ook een extra kans op de middernachtzon.Zomerrondreis Noorwegen Jonette: Lofoten via kampeerhutten

Een prachtige reis waarbij u een fiks gedeelte van het mooie en uitdagende Noorwegen gaat 'ontdekken'. Zoals het weidse Gudbrandsdal en Trondheim met zijn Nidarosdom. Maar ook ook het Land van de Middernachtzon boven de poolcirkel. Lofoten en Tromsø, het Parijs van Het Noorden.