Molde, Fjordstuer

Een nieuw, in mooie stijl gebouwd hotel in het centrum van Molde gelegen aan de haven.
Het uitzicht vanuit het hotel, de kamers en het terras is prachtig, u kunt o.a. de schepen van de Hurtigrute zien die hier dagelijks passeren en niet ver van het hotel aanleggen.
Er zijn 18 kamers van hoge standaard die modern ingericht zijn en allemaal voorzien van douche en toilet.
Er is een zeer goed visrestaurant ‘Fjordstua’ en een populair restaurant /pub ‘Løkta’.
Er is een ruim terras aan de haven waar in de zomermaanden de maaltijden geserveerd worden, ook kunt u hier heerlijk relaxen en uitkijken over zee.

activiteiten/excursiemogelijkheden
het hotel beschikt over een boot waarmee dagtochten georganiseerd worden
atlanterhavsvei
Trollstigen
dagtocht naar Bud, vissersdorp
vissen
wandelen
Trollkyrkja,
kalksteen grot, 1 ½ uur lopen in lastig terrein, hier valt een 14 m hoge waterval in een marmerbassin

Prijzen

Prijslijst Molde, Fjordstuer (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension (2 gangen diner) Single toeslag
1/6-31/8 109 188 58
1/12-31/3 77 155 51
1/4-31/5 en 1/9-30/11 83 162 96

Prijs per persoon per nacht 2019 in €.

Autotocht Troll: Trondheim, Atlanterhavsveien en Trollstigen

Het is zeker geen straf om uw autotocht door Noorwegen te beginnen in Oslo. De Noorse hoofdstad heeft een gezellig centrum met veel bezienswaardigheden en een prachtige ligging aan de gelijknamige fjord. En daarna wachten u allerlei verrassingen. Het langgerekte Østerdal, de pracht van Trondheim met zijn Nidarosdom, het verbluffende uitzicht op Molde.Autovakantie Odin: Lapland, Noordkaap, Lofoten

Een bijzondere autovakantie met een bijzondere bestemming, namelijk de Noordkaap. Als het weer het toelaat kunt u 's nachts op die speciale plek genieten van de befaamde middernachtzon en dankzij een extra dag in Honningsvåg kunt u de Noordkaap twee keer bezoeken.Hurtigruten Hotelrondreis Freyr: Noorse fjordenkust

Deze Hurtigruten hotelrondreis is dé reis om op een overweldigende manier kennis te maken met de imposante Noorse fjordenkust. De Lysefjord, de Hardangerfjord, de Sognefjord, de Nordfjord en tal van andere fjorden komen aan de beurt.Kijk ook eens naar:

Ålesund, Brosundet
Een sfeervol familiehotel midden in het hart van de Jugendstil-stad Ålesund gelegen.
AVERØY, HÅHOLMEN HAVSTUER
Anno 1720 is Håholmen honderden jaren het trefpunt geweest voor vissers. Tegenwoordig is het een cultuurhistorische parel in Nordmøre, 10 minuten per vikingschip van de Atlanterhavsvei en minder dan een uur rijden van Molde en Kristiansund.
MOLDE, SCANDIC SEILET HOTEL
Dit architectonisch zeer bijzondere hotel, in de vorm van een zeil, ligt zeer centraal in Molde aan en gedeeltelijk in de Romsdalsfjord.
SUNNDALSØRA, BW SUNNDALSØRA HOTELL
Het gerenoveerde hotel ligt centraal in Sunndalsøra. Er is een sfeervol restaurant met internationale keuken, pub en lobbybar waar de plaatselijke bevolking geregeld komt.