Molde, Kviltorp Camping

Kviltorp Camping

 

Kviltorp Camping - Overnachten

Appartementen met goed uitgeruste keuken, wasmachine, TV / radio en op het westen gelegen terras.

In totaal 24 cabines van verschillende standaard en grootte.

1-15 : 15 hutten met stapelbedden, TV, koelkast en een kookplaat. Douche en toilet in gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen.

20-24 : Vijf hutten met ongeveer gelijke decor. Alle kamers hebben 2 slaapkamers, 4 bedden. Douche en toilet. Vaatwasser, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en een televisie.

30-34 : Ongeveer 5 gelijke hutten met een goede standaard. 4 bedden in 2 slaapkamers. Douche, toilet, vaatwasser, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron en TV / radio.

41-49 : De seahouses hebben drie slaapkamers en een badkamer, sommige hebben 4 slaapkamers en 2 badkamers. Alle hebben een goed uitgeruste keuken en er is TV / radio en internet. Terras met uitzicht op de zee.

Appartementen: De appartementen beschikken over 2 slaapkamers met plaats voor 5 personen. Ook beschikken ze over een eigen badkamer en keuken. 

Kviltorp Camping - Faciliteiten

Moderne sanitaire installatie.
Receptie en kiosk.
Hutten in verschillende prijscategorieën.
Hoge standaard hutten.
Gratis vissen in de fjord.

Kviltorp Camping - Omgeving

Goede redenen voor een bezoek in Molde!

Nationaal Verkeersbureau, Bud, Hjerteøya, Nationaal Verkeersbureau Geiranger, Mardalsfossen, Hurtigruten Geiranger, Molde Panorama en Romdalsmuseum.

 

Molde is de hoofdstad van de Noorse provincie Møre og Romsdal. De gemeente telde 24.124 inwoners in januari 2005. Molde is gelegen tegen een beschutte helling aan de Romsdalsfjord. Molde is ook wel bekend als 'Rozenstad'. Deze naam dankt Molde aan de vele rozentuinen die er te vinden zijn. Daarnaast is Molde ook bekend van de panoramische uitzichten over de met sneeuw beklede bergtoppen aan de zuidelijke kant van de fjord. De naam Molde is hoogstwaarschijnlijk afgeleid van het Oudnoorse woord moldar, wat een meervoudsvorm is van rijke of vruchtbare grond. Het gemeentewapen toont een walvis die haringen in een ton jaagt. Deze afbeelding symboliseert de oorspronkelijke bron van inkomsten van de stad, export van vis en hout. In Molde werd geen walvisvangst bedreven, maar de walvis staat in Molde volgens de overlevering bekend als de brenger van vissen. Hij zou de vissen de fjorden in gedreven hebben.

Prijzen

Prijslijst Molde, Kviltorp Camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Kampeerhut geen d/t (nr. 1 - 15) 4 pers hut met d/t (nr 20 - 24) 4 pers hut met d/t (nr 30 - 34) Seahouse 3 slpk Seahouse 4 slpk Appartement
gehele jaar 65 117 130 223 265 181
Prijs per kampeerhut in 2017 in €. Uw hond mag mee. De kosten zijn NOK 100.
Kustweg 17 en Lofoten rondreis Angurboda

Kustweg 17 en Lofoten gecombineerd in één reis! Landschappen met hun weidse hoogvlaktes, diepe fjorden, imposante watervallen en ontelbaar veel kleine eilandjes met pittoreske vissers dorpjes. Dit alles met daarbij de luxe van het overnachten in een huisje met douche en toilet, wat wilt u nog meer?Kustweg 17: reis Forsete

Deze nieuwe en unieke bungalowreis gaat door een gebied waar nog niet veel vakantiegangers naar toe gaan maar die zeker wel de moeite waard is om te bezoeken. Landschappen met hun weidse hoogvlaktes, diepe fjorden, imposante watervallen en ontelbaar veel kleine eilandjes met pittoreske vissersdorpjes.Dovrefjell kampeerreis Rane: rondje Nationale Parken

In deze kampeerreis maakt u een klein rondje om drie bekende nationale parken namelijk de Rondane, Dovrefjell en de Jotunheimen. ​Vandaag de dag zijn er 44 nationale parken in Noorwegen, waarvan er zeven op de archipel Svalbard liggen.Kustweg 17 Noorwegen Einara: van Bergen via Bodø naar Oslo

Deze nieuwe en unieke kampeerhutten reis gaat door een gebied waar nog niet veel vakantiegangers naar toe gaan maar die zeker wel de moeite waard is om te bezoeken.