Molde, Kviltorp Camping

Kviltorp Camping

Kviltorp Camping - Algemeen

Kviltorp Camping is een camping die het hele jaar geopend is en een hoge standaard heeft.  Het ligt fantastisch aan het Fannefjord op 3 km afstand van het centrum van Molde.

Kviltorp Camping - Accommodatie

Appartementen met goed uitgeruste keuken, wasmachine, TV / radio en op het westen gelegen terras.

In totaal 24 cabines van verschillende standaard en grootte.

1-15 : 15 hutten met stapelbedden, TV, koelkast en een kookplaat. Douche en toilet in gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen.
20-24 : Vijf hutten met ongeveer gelijke decor. Alle kamers hebben 2 slaapkamers, 4 bedden. Douche en toilet. Vaatwasser, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en een televisie.
30-34 : Ongeveer 5 gelijke hutten met een goede standaard. 4 bedden in 2 slaapkamers. Douche, toilet, vaatwasser, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron en TV / radio.
41-49 : De seahouses hebben drie slaapkamers en een badkamer, sommige hebben 4 slaapkamers en 2 badkamers. Alle hebben een goed uitgeruste keuken en er is TV / radio en internet. Terras met uitzicht op de zee.

Appartementen: De appartementen beschikken over 2 slaapkamers met plaats voor 5 personen. Ook beschikken ze over een eigen badkamer en keuken. 

Klik op de foto's om te zien welke foto's bij welke hut horen

Kviltorp Camping - Faciliteiten

Moderne sanitaire installatie.
Receptie en kiosk.
Hutten in verschillende prijscategorieën.
Hoge standaard hutten.
Gratis vissen in de fjord.

Kviltorp Camping - Omgeving

Goede redenen voor een bezoek in Molde!

Nationaal Verkeersbureau, Bud, Hjerteøya, Nationaal Verkeersbureau Geiranger, Mardalsfossen, Hurtigruten Geiranger, Molde Panorama en Romdalsmuseum.

Molde is de hoofdstad van de Noorse provincie Møre og Romsdal. De gemeente telde 24.124 inwoners in januari 2005. Molde is gelegen tegen een beschutte helling aan de Romsdalsfjord. Molde is ook wel bekend als 'Rozenstad'. Deze naam dankt Molde aan de vele rozentuinen die er te vinden zijn. Daarnaast is Molde ook bekend van de panoramische uitzichten over de met sneeuw beklede bergtoppen aan de zuidelijke kant van de fjord. De naam Molde is hoogstwaarschijnlijk afgeleid van het Oudnoorse woord moldar, wat een meervoudsvorm is van rijke of vruchtbare grond. Het gemeentewapen toont een walvis die haringen in een ton jaagt. Deze afbeelding symboliseert de oorspronkelijke bron van inkomsten van de stad, export van vis en hout. In Molde werd geen walvisvangst bedreven, maar de walvis staat in Molde volgens de overlevering bekend als de brenger van vissen. Hij zou de vissen de fjorden in gedreven hebben.

Prijzen

Prijslijst Molde, Kviltorp Camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Kampeerhut geen d/t (nr. 1 - 14) 4 pers hut met d/t (nr 20 - 24) 4 pers hut met d/t (nr 30 - 34)
gehele jaar 74 129 142

Prijs per nacht in 2020 in €.

Eindschoonmaak is verplicht, NOK150.
Linnen NOK75

Honden zijn toegestaan tegen betaling NOK 300-600
Er is wifi aanwezig
Kampeerhut 30 is rolstoelgeschikt.


Kustweg 17: reis Forsete

Deze unieke bungalowreis gaat door een gebied waar nog niet veel vakantiegangers naar toe gaan maar die zeker wel de moeite waard is om te bezoeken. Landschappen met hun weidse hoogvlaktes, diepe fjorden, imposante watervallen en ontelbaar veel kleine eilandjes met pittoreske vissersdorpjes.Kampeerhuttentocht Disa: Noorwegen, Noordkaap, Lapland en Lofoten

Een bijzondere reis met een bijzondere bestemming, namelijk de Noordkaap. En als het weer het toelaat op die speciale plek genieten van de befaamde middernachtzon. Dankzij een extra dag in Skipsfjord (Noordkaap) heeft u ook een extra kans op de middernachtzon.Kustweg 17 en Lofoten rondreis Angurboda

Kustweg 17 en Lofoten gecombineerd in één reis! Landschappen met hun weidse hoogvlaktes, diepe fjorden, imposante watervallen en ontelbaar veel kleine eilandjes met pittoreske vissers dorpjes. Dit alles met daarbij de luxe van het overnachten in een eenvoudig huisje met douche en toilet, wat wilt u nog meer?