Molde, Kviltorp Camping appartement

Bekijk foto's

Kviltorp Camping is een camping die het hele jaar geopend is en een hoge standaard heeft. Het ligt fantastisch aan het Fannefjord op 3 km afstand van het centrum van Molde.

Accommodatie
Appartementen: De appartementen beschikken over 2 slaapkamers met plaats voor 5 personen. Ook beschikken ze over een eigen badkamer en keuken.
Appartementen hebben een goed uitgeruste keuken, wasmachine, TV / radio en op het westen gelegen terras.

Omgeving
Uw verblijf hier is een goede reden voor een bezoek aan Molde! Molde is de hoofdstad van de Noorse provincie Møre og Romsdal. De gemeente telde 24.124 inwoners in januari 2005. Molde is gelegen tegen een beschutte helling aan de Romsdalsfjord. Molde is ook wel bekend als 'Rozenstad'. Deze naam dankt Molde aan de vele rozentuinen die er te vinden zijn. Daarnaast is Molde ook bekend van de panoramische uitzichten over de met sneeuw beklede bergtoppen aan de zuidelijke kant van de fjord. De naam Molde is hoogstwaarschijnlijk afgeleid van het Oudnoorse woord moldar, wat een meervoudsvorm is van rijke of vruchtbare grond. Het gemeentewapen toont een walvis die haringen in een ton jaagt. Deze afbeelding symboliseert de oorspronkelijke bron van inkomsten van de stad, export van vis en hout. In Molde werd geen walvisvangst bedreven, maar de walvis staat in Molde volgens de overlevering bekend als de brenger van vissen. Hij zou de vissen de fjorden in gedreven hebben.

! Extra toeslag: eindschoonmaak NOK150
! Extra toeslag: linnen NOK75
! Honden zijn toegestaan tegen betaling van een extra toeslag van NOK300-600