MOLDE, SCANDIC SEILET HOTEL

Dit architectonisch zeer bijzondere hotel, in de vorm van een zeil, ligt zeer centraal in Molde aan en gedeeltelijk in de Romsdalsfjord. Het hotel heeft 15 etage's. Het uitzicht is prachtig over het fjord en de omliggende Romsdalsalpen.
Alle 170 comfortabele kamers hebben bad of douche, toilet en TV Het hotel beschikt over 2 bars, restaurant en een relaxafdeling
Er zijn 2 gehandicapten kamers

• Atlanterhavsvei 

• Trollstigen • dagtocht naar Bud, vissersdorp
• vissen
• wandelen
• Trollkyrkja, kalksteen grot, 1 ½ uur lopen in lastig terrein, hier valt een 14 m hoge waterval in een marmerbassin

Prijzen

Prijslijst MOLDE, SCANDIC SEILET HOTEL (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension Single toeslag
gehele jaar 65 94 52

Prijs per persoon per nacht in 2018 in €.

Scandic hotels werkt met variable tarieven, er zijn soms speciale aanbiedingen. Hiervoor geldt echter dat het gehele verblijf direct betaald dient te worden en de annuleringskosten hiervoor 100% bedragen.

Kijk ook eens naar:

Molde, Fjordstuer
Een nieuw, in mooie stijl gebouwd hotel in het centrum van Molde gelegen aan de haven. Het uitzicht vanuit het hotel, de kamers en het terras is prachtig, u kunt o.a. de schepen van de Hurtigrute zien die hier dagelijks passeren en niet ver van het hotel aanleggen.
Ålesund, Brosundet
Een sfeervol familiehotel midden in het hart van de Jugendstil-stad Ålesund gelegen.
AVERØY, HÅHOLMEN HAVSTUER
Anno 1720 is Håholmen honderden jaren het trefpunt geweest voor vissers. Tegenwoordig is het een cultuurhistorische parel in Nordmøre, 10 minuten per vikingschip van de Atlanterhavsvei en minder dan een uur rijden van Molde en Kristiansund.
SUNNDALSØRA, BW SUNNDALSØRA HOTELL
Het gerenoveerde hotel ligt centraal in Sunndalsøra. Er is een sfeervol restaurant met internationale keuken, pub en lobbybar waar de plaatselijke bevolking geregeld komt.