Mondiavisueel - korting op uw toegangskaart

Norge Reiser aanwezig bij Mondiavisueel

Bekijk foto's

De reisbeschrijving

Mondiavisueel

Mondiavisueel organiseert ook in 2019 weer verschillende presentatie-avonden met bijzondere onderwerpen, waar u met korting bij aanwezig kunt zijn! Bij 2 van deze onderwerpen zullen wij vanuit Norge Reiser ook een aantal avonden aanwezig zijn in het theater:


Jolanda Linschooten - Geheimen van de poolnacht

Op 7 verschillende avonden zal Jolanda vanuit haar eigen ervaring vertellen over het bijzondere fenomeen het noorderlicht. Zij is, op advies van een excentrieke professor, in haar eentje op ski's over de diepgevroren Noorse Finnmark getrokken en heeft gekampeerd bij de Rendiersámi. Ze vertelt haar verhaal over het licht, het land en de mensen die haar meer hebben geleerd over de geheimen van de poolnacht, waarbij zij ook prachtige beelden zal laten zien.Melvin Redeker - De roep van de orka

Melvin Redeker vertelt tijdens 6 verschillende avonden over de aantrekkingskracht die roep van de orka op hem heeft. Deze avonturier neemt u tijdens zijn presentatie mee onder de golven, een werkelijke wildernis op onze planeet. Melvin brengt tijd door op de zeebodem, waar orka's op zeehonden jagen. Tijdens deze avonturen komt bij ook in aanraking met haaien, bultruggen en zachtaardige killer whales. Geniet van de bijzondere verhalen over de mysteries van de oceaan, in combinatie met unieke beelden.


 

Bestel uw kaarten met korting!

Als partner van Mondiavisueel kunt u via ons uw kaarten bestellen met €3 korting! Gebruik daarvoor de kortingscode R18R19NR tijdens het bestelproces op de website van Mondiavisueel.

Bestel uw kaarten voor de voorstelling van Jolanda Linschooten

Bestel uw kaarten voor de voorstelling van Melvin Redeker


Dag tot dag beschrijving

Inclusief & Exclusief