Montevideo


Montevideo is de hoofdstad van Uruguay en wordt bij sommige expeditiereizen naar Antarctica als startpunt en/of eindpunt gebruikt. Mercado del Puerto is één van de bezienswaardigheden die u tijdens uw verblijf in Montevideo kunt bekijken. Dit is een oude markthal in de haven van de stad, waar tegenwoordig veel restaurantjes in te vinden zijn. Avenida 18 de Julio is de hoofdstraat van de stad en is maar liefst 3 km lang. Er staan onder andere veel belangrijke historische gebouwen, veel winkels en het gemeentehuis.

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Antarctica expeditie, 19 dagen per Fridtjof Nansen

Een korte, comfortabele vlucht van Punta Arenas (Chili) naar King George Island (Antarctica), zorgt ervoor dat u al snel voet kunt zetten op Antarctica. De bijzondere omgeving van Antarctica zorgt bij de bezoekers vaak voor een rollercoaster van emoties: van opwinding naar een prettig gevoel van eenzaamheid en uiteindelijk een dankbaar gevoel, omdat u dit wonderlijke gebied van dichtbij meemaakt. U kunt op zoek gaan naar walvissen, stukken van gletsjers zien afbreken, een klim maken naar één van de hooggelegen punten voor een prachtig uitzicht en zelfs in een kolonie nieuwsgierige pinguins terecht komen.

Antarctica, Falklandeilanden, Patagonië, 20 dagen per ms Fram

Deel de fascinatie van de grote ontdekkingsreizigers voor de Zuid Amerikaanse kust en het continent Antarctica. Bezoek het schiereiland Valdés met haar spectaculaire natuur, de Falklandeilanden en de meest afgelegen regio van onze aarde, Antarctica.