Montevideo

Montevideo

Montevideo is de hoofdstad van Uruguay en wordt bij sommige expeditiereizen naar Antarctica als start- en/ of eindpunt gebruikt.

Mercado del Puerto is één van de bezienswaardigheden die u tijdens uw verblijf in Montevideo kunt bekijken. Dit is een oude markthal in de haven van de stad, waar tegenwoordig veel restaurantjes in te vinden zijn. Avenida 18 de Julio is de hoofdstraat van de stad en is maar liefst 3 km lang. Er staan onder andere veel belangrijke historische gebouwen, veel winkels en het gemeentehuis.


Falklandeilanden en Antarctica, 17 dagen per ms Midnatsol

Deze reis naar de Falklandeilanden en Antarctica bevat alle hoogtepunten van het zuidelijk halfrond! U gaat van een stedelijk avontuur in Montevideo in een paar dagen tijd naar de meest afgelegen plek ter wereld. Een bijzondere reis vol fantastische contrasten. Eerst kunt u genieten van de grote stad Montevideo, voor u aan boord gaat van het ms Midnatsol. Een hele andere wildernis en culturele omgeving wachten op u op de Falklandeilanden. We varen na het bezoek aan de Falklandeilanden de Drake Passage over om het meest afgelegen gebied ter wereld te gaan verkennen: Antarctica.Zuid Georgie Special 16 dagen, 5 dagen bij Zuid Georgie per ms Plancius

Zuid Georgie is een eiland met uitdagende weersomstandigheden. Als het weer het toelaat, zijn verschillende landingen mogelijk: Prion Island, Fortuna Bay, Grytviken, Salisbury Plain, St Andrews Bay en Gold Harbour. Dit zijn hele mooie plaatsen om u een goed beeld te geven van de diversiteit aan landschappen en wilde dieren, zoals de olifant zeehonden, pelsrobben, en de koningspinguins.Antarctica, Falklandeilanden, Patagonië, 17 dagen per ms Midnatsol

Deel de fascinatie van de grote ontdekkingsreizigers voor de Zuid Amerikaanse kust en het continent Antarctica. Bezoek het schiereiland Valdés met haar spectaculaire natuur, de Falklandeilanden en de meest afgelegen regio van onze aarde, Antarctica.