Mosjøen, Mosjøen Camping

Mosjøen Camping

Mosjøen Camping - Algemeen

Mosjøen ligt ongeveer in het centrum van Noorwegen en is een belangrijk knooppunt.  Het is een levendig en plezierig stadje dat ligt aan het aan van de Vefsnafjord, omringd door onvoorstelbaar fraaie natuur. Mosjøen is rijk aan culturele en muzikale activiteiten maar heeft ook een indrukwekkende hoeveelheid restaurants, cafeetjes, winkels en nog veel meer. De variatie in het omringende landschap, van bergen en fjorden tot kleine landelijke gehuchten, bieden mogelijkheden voor vele avontuurlijke activiteiten, zomer en winter!

Mosjøen Camping - Accommodatie 

Mosjøen Camping biedt keuze uit een aantal hutten van verschillend niveau, appartementen en kamers. De kamers zijn geschikt voor maximaal 3 personen en beschikken over douche/toilet en keukenhoek. De appartementen hebben 1 slaapkamer en douche/toilet en zijn geschikt voor maximaal 5 personen. De grootste hutten hebben 2 slaapkamers, douche/toilet en een keuken en zijn geschikt voor maximaal 8 personen. De kleinere hutten zijn geschikt voor 4-6 personen en hebben geen douche/toilet.

Mosjøen Camping - Activiteiten

·    Speeltuin
·    Zwembad met glijbaan (buiten)
·    Bowlingbaan (binnen, 6 baans)
·    Fietsverhuur
·    Fietsen
·    Wandelen
·    Klimmen
·    Vissen
·    Genieten

Huur een roeiboot of een fiets en ervaar de pracht van dit mooie stukje Noorwegen. Wandel door Sjøgata en bewonder de volledig gerestaureerde originele gebouwen uit de 19e eeuw. Laat de serene rust over u heenkomen aan de kust met de karakteristieke huisjes.
Wat u niet mag missen is de øyfjellgrotta, een 500 meter diepe kalksteen grot. In de zomer kunt u hier onder begeleiding van een gids tochten maken. Deze duren zo'n 3 - 4 uur!

Prijzen

Prijslijst Mosjøen, Mosjøen Camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode kampeerhut familiebed (3 pers) kampeerhut familiebed + stapelbed (4 pers) appartement familie 1 slpk (1-2 pers.) appartement familie 1 slpk (3-4 pers.) huis 2 slpk (6 pers)
Gehele jaar 75 88 162 188 188

Prijs bungalow per nacht in € in 2020.

Inclusief eindschoonmaak
Linnen alleen niet inclusief bij de kampeerhutten.

Honden toegestaan tegen betaling NOK 100. Wifi aanwezig.

Hytter rondreis Heilagr: Finland en Noorwegen

Een mooie reis door het hoge noorden. Allereerst een kennismaking met Finland, het land met zijn vele duizenden meren en eeuwig zingende bossen. De Finse hoofdstad Helsinki is een smeltkroes van oost en west en daardoor een stad met tal van bezienswaardigheden. Bij de passage van de poolcirkel in Finland kunt u zelfs kennismaken met de enige 'echte' kerstman. Bovendien bent u dan in het gebied van de middernachtzon.Noordkaap huttentocht Reidun: Zweden en Noorwegen

De fameuze Noordkaap is het ultieme doel van uw reis. Dáár wilt u genieten van het ‘einde van de wereld' en als het even kan ook van de middernachtzon.Kampeerhuttentocht Disa: Noorwegen, Noordkaap, Lapland en Lofoten

Een bijzondere reis met een bijzondere bestemming, namelijk de Noordkaap. En als het weer het toelaat op die speciale plek genieten van de befaamde middernachtzon. Dankzij een extra dag in Skipsfjord (Noordkaap) heeft u ook een extra kans op de middernachtzon.