Mosjøen, Mosjøen Camping

Bekijk foto's

Mosjøen Camping ligt ongeveer in het centrum van Noorwegen en is een belangrijk knooppunt. Het is een levendig en plezierig stadje dat ligt aan het aan van de Vefsnafjord, omringd door onvoorstelbaar fraaie natuur. Mosjøen is rijk aan culturele en muzikale activiteiten maar heeft ook een indrukwekkende hoeveelheid restaurants, cafeetjes, winkels en nog veel meer. De variatie in het omringende landschap, van bergen en fjorden tot kleine landelijke gehuchten, bieden mogelijkheden voor vele avontuurlijke activiteiten, zomer en winter!

Accommodatie
Mosjøen Camping biedt keuze uit een aantal hutten van verschillend niveau, kampeerhutten, appartementen en bungalows.
De appartementen hebben één slaapkamer en douche/toilet en zijn geschikt voor maximaal 5 personen.
De bungalows hebben 2 slaapkamers, douche/toilet en een keuken en zijn geschikt voor maximaal 8 personen. 

Omgeving
Huur een roeiboot of een fiets en ervaar de pracht van dit mooie stukje Noorwegen. Wandel door Sjøgata en bewonder de volledig gerestaureerde originele gebouwen uit de 19e eeuw. Laat de serene rust over u heenkomen aan de kust met de karakteristieke huisjes. Wat u niet mag missen is de øyfjellgrotta, een 500 meter diepe kalksteen grot. In de zomer kunt u hier onder begeleiding van een gids tochten maken. Deze duren zo'n 3 - 4 uur!

Prijzen

Periode 2021 Prijs per nacht, appartement familie 1 slaapkamer (1-2 pers.) Prijs per nacht, appartement familie 1 slaapkamer (3-4 pers.) Prijs per nacht, huis 2 slaapkamers (6 pers)
Gehele jaar 162 188 188

! Inclusief eindschoonmaak
! Inclusief linnen
! Honden zijn toegestaan tegen betaling van een extra toeslag van NOK100