M/S Kinfish

Motorschip Kinfish

Motorschip Kinfish is in 1958 gebouwd, maar is recent volledig vernieuwd. Het heeft lange tijd dienst gedaan als Noors onderzoeksschip, maar is nu een modern ingericht expeditieschip, klaar om de koude wateren rondom Spitsbergen te verkennen. De brug is uitgerust met geavanceerde veiligheidssystemen, waardoor het motorschip Kinfish veilig door de Noordelijke IJszee kan worden genavigeerd. 

Aan boord is plek voor 12 passagiers en er hangt een gezellige sfeer. Ook heeft het kleine formaat als voordeel dat het schip ook de kleinere fjorden en baaien in kan varen.  Toch is er aan boord veel ruimte, verdeeld over de verschillende dekken: geniet van twee ruime lounges en een mooie presentatieruimte. In de gemeenschappelijke eetruimte worden alle maaltijden tijdens uw verblijf geserveerd.

Hutten en faciliteiten aan boord

Het volledig gerenoveerde schip is niet alleen comfortabel ingericht, maar ook veilig. Dit zorgt voor een prettige ervaring voor de passagiers die op de Kinfish meereizen. Er zijn 6 hutten aan boord voor de passagiers, die allemaal een eigen badkamer hebben. Ook zijn er 2 lounges, een eetruimte en een bar, een open brug en veel ruimte aan dek, vanwaar u de adembenemende Arctische landschappen kunt bewonderen. De ruimte aan dek is verspreid over verschillende dekken, waardoor reizigers en fotografen de wilde dieren en het landschap vanuit verschillende perspectieven kunnen bekijken en fotograferen.

Motorschip Kinfish - technische gegevens

Lengte 37,25 meter

Diepte 4,25 meter

Breedte 7,01 meter

Capaciteit 12 passagiers

Motoren Grenaa 6FR 24T 750 BHp @ 750 rpm

Bouwjaar 1958

IJsklasse C1, met A1 versterkte boeg

Hutten 6

Zodiacs 1