Myrdal, Vatnahalsen Høyfjellshotell

Vatnahalsen Hotell - Algemeen

Dit hotel is uitsluitend bereikbaar per trein. Het ligt bij de beroemde spoorbaan Flåm in Myrdal, hoog boven het Aurlandsfjord. Het hotel biedt gratis WiFi en heeft een traditioneel restaurant, en een loungebar met een biljarttafel en een open haard. Bij het Vatnahalsen Høyfjellshotell verblijven de gasten te midden van een wild berglandschap. Het hotel biedt directe toegang tot wandelroutes en u kunt vissen in het meer Reinungavatnet. Vatnahalsen Høyfjellshotell serveert elke ochtend een ontbijtbuffet.

Vatnahalsen Hotell - De kamers

Het hotel beschikt over 40 kamers waarvan 7 single kamers, 5 familiekamers en 288 tweepersoonskamers. De kamers kijken uit op het meer en de bergen. De kamers hebben eigen faciliteiten. Er zijn 4 kamers met gedeelde faciliteiten maar die worden alleen geboekt op aanvraag.

Vatnahalsen Hotell - Omgeving

De Flåm-spoorlijn eindigt bij station Vatnahalsen, dat zich op slechts 50 meter van het hotel bevindt. Vanuit Flåm, in het dal op 20 km van het hotel, vertrekken cruiseschepen naar de Nærøyfjord, dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat. De populaire, spectaculaire fietsroute Rallarvegen loopt langs het Vatnahalsen, Deze spectaculaire fietsroute doorkruist het Hardangervidda-bergplateau en eindigt aan de kust van Aurlandsfjord.

Prijzen

Prijslijst Myrdal, Vatnahalsen Høyfjellshotell (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl halfpension Single toeslag
1/10-1/6 107 164 39
1/6-1/10 122 179 39
Weekend augustus/september 135 192 39

Prijs per persoon per nacht in 2019 in €.

Norway in a Nutshell Ymir: Oslo-Flåm-Bergen

Deze reis begint en eindigt in de hoofdstad van Noorwegen; Oslo. De reis gaat via de Bergensbana en Flåmsbana naar Flåm aan de Aurlandsfjord en vervolgens via de Aurlands-, Nærøyfjord en het stadje Voss naar de Hanzestad Bergen.