Myrkdalen, Myrkdalen Mountain Resort

Myrkdalen mountain resort

Myrkdalen mountain resort - Algemeen

Het Myrkdalen Mountain resort biedt uitstekende appartementen in groen bergachtig terrein. De appartementen liggen verspreid over de berg rondom het Myrkdalen Hotel. De ruime en moderne appartementen zijn in de laatste 10 jaar gebouwd.

Myrkdalen mountain resort - appartementen

Type A: 3-kamerappartement, ca. 50 m2, max. 3 volwassenen + 2 kinderen of 4 volwassenen. Woonkamer met zit- en eethoek, tv. Volledig ingerichte open keuken met o.a. vier keramische kookplaten, oven en afwasmachine. Een slaapkamer met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed met breed onderbed. Badkamer met douche en toilet. Terras met tuinmeubilair.

Type B: 4-kamerappartement, ca. 70 m2, max. 6 volwassenen + 2 kinderen. Als type A, maar met extra slaapkamer ook met stapelbed met breed onderbed en ruimer ingericht.  

Myrkdalen mountain resort - eetmogelijkheden

Er zijn 2 bars en u kunt kiezen uit 3 restaurants waar lokale producten worden geserveerd. De restaurants zijn het gehele jaar geopend, maar let op dat u wel een dag van te voren moet reserveren. 

Myrkdalen mountain resort - omgeving

U kunt fietsen in de prachtige omgeving. Of een dagtrip maken naar de Sognefjord en de Hardangerfjord, Voss of Bergen. Raften met de familie bestaat ook uit de mogelijkheden. Vissen of een pretpark bezoeken in Kinsarvik. Uiteraard zijn er wandelroutes uitgezet en kunt u te voet genieten van een mooie omgeving.  

Prijzen

Prijslijst Myrkdalen, Myrkdalen Mountain Resort (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode type A type B
14/6-25/8 129 142
28/4-13/6 & 26/8-30/11 116 129

Prijs per persoon per nacht in 2019 in €. 

Wifi is aanwezig. 

Honden zijn in sommige van de appartementen toegestaan. 

Winterreis Noorwegen, 8-daagse reis Biera

Myrkdalen ligt dichtbij de bekende Naerøfjord en heeft 30km aan pistes. Mrykdalen heeft als wens het grootste wintersportgebied van Noorwegen te worden en ze hebben nog meerdere bergen die ze mogen openen. In de nabije toekomst zullen er meer liften gebouwd worden zodat er veel meer pistes bij komen. Hoewel de bergen niet heel hoog zijn is het hier een sneeuwparadijs. Tot in mei zijn er uitstekende wintersportmogelijkheden. Myrkdalen bestaat pas als wintersportgebied sinds 2002. Geniet van een fantastische winterreis Noorwegen,Geirangerfjord zien? reis Thialf

U start deze reis in het nationaal park Rondane. Het Rondane hooggebergte met tien toppen boven de 2000 meter is een ruig en kaal gebergte omringd door groene dalen. Heel anders is het ruige landschap van de Dovrefjell, een uitgestrekte hoogvlakte omringd door hooggebergte en hoewel dit gebied wild en ruig aandoet kunt u hier ook prachtige wandelingen en fietstochten maken. Ook kunt u hier op safari om muskusossen te gaan bekijken. En natuurlijk maakt u ook kennis met het fjordengebied met als hoogtepunt de Trollstigen, de befaamde Geirangerfjord en Dalsnibba, een berg van 1.500 meter hoogte.