Mythen van de Sami Stine, 5 dagen Zweeds Lapland

Mythen van de Sami, 5 dagen Zweeds Lapland

vlieg Amsterdam-Stockholm-Umeå
vlieg Amsterdam-Stockholm-Umeå

U vliegt met SAS van Amsterdam via Stockholm naar Umeå. De vluchttijden zijn waarschijnlijk als volgt: 11.10-13.10 / 14.30-15.35 uur. Na uw vlucht wordt u naar uw accommodatie in Granö gebracht, de transfer duurt ongeveer 1 uur.


Grano, Grano Beckasin Lodge
Grano, Grano Beckasin Lodge

Na aankomst op vliegveld Umeå staat een medewerker van Granö Beckasin Lodge klaar om u naar uw accommodatie te brengen. U krijgt uw kamer in het Eco-hotel toegewezen en kunt kleding passen als u dat graag wilt huren. 's Avonds wordt in het restaurant het diner geserveerd.


Sneeuwschoenwandelen Grano
Sneeuwschoenwandelen Grano

Na het ontbijt maakt u een 2 uur durende sneeuwschoenwandeling. Sneeuwschoenwandelen is de ideale wintersport voor wandelaars en natuurliefhebbers, die niet per se willen langlaufen of skiën en snelle afdalingen willen maken. Wie kan wandelen, beheerst in korte tijd ook het sneeuwschoenwandelen. U maakt een 2 uur durende tocht.


Sami Ski Grano
Sami Ski Grano

Na de lunch gaat u op pad met traditionele Sami ski's. Deze ski's kunt u met gewone snowboots in stappen. Iedereen kan zich hier op voortbewegen. U leert tijdens deze excursie meer over de Sami cultuur en krijgt een proeverij van Sami eten aangeboden in een tipi. U heeft diner in het restaurant va Granö Beckasin.


Sneeuwscootertocht Grano
Sneeuwscootertocht Grano

Na het ontbijt heeft u een 3 uur durende sneeuwscootertocht. Tijdens deze tocht u zult ook gaan ijsvissen. Na de lunch heeft u een vrije middag, waar u eventueel op eigen gelegenheid extra activiteiten kunt doen. 's Avonds zult u weer dineren bij Granö Beckasin Lodge.


Hondensledetocht Grano
Hondensledetocht Grano

Na het ontbijt gaat u zich klaarmaken voor een halve dag hondensledetocht (3 uur). U zult eerst uitleg krijgen over het besturen van de slede, en daarna gaat u het witte landschap verkennen. Na de lunch heeft u een middag vrije tijd en 's avonds zal u weer dineren bij Granö Beckasin Lodge.


vlieg Umeå-Stockholm-Amsterdam
vlieg Umeå-Stockholm-Amsterdam

Na het ontbijt vliegt u met SAS van Umeå via Stockholm naar Amsterdam. De vluchttijden zijn waarschijnlijk als volgt; 10.00-11.05 / 16.10-18.15 uur.


Winteractiviteiten Zweden

Zweden kent net als Noorwegen en Finland een lange traditie als het om wintersport gaat. Zowel skiën als langlaufen behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.Mythen van de Sami reis Stine - Granö Beckasin

Granö Beckasin is een zeer bijzondere accommodatie in het zuiden van Zweeds Lapland. Ga het avontuur aan in het ongerepte noorden van Zweden en maak kennis met een stukje puur natuur. Met deze reis is dit alles mogelijk in combinatie met fantastische activiteiten, sneeuwschoenwandelen, sami-ski, sneeuwscootertocht met ijsvissen en een hondensledetocht. Deze Mythen van de Sami reis biedt u een fantastische ervaring van dit alles. Wij nemen u graag mee de witte wereld van Lapland in om u een onvergetelijke tijd te bieden.

Mythen van de Sami - geplande reis

  • Heenreis: U vliegt vanaf Amsterdam via Stockholm naar Umeå
  • let op; vertrek op zondag
  • Transfer Umeå Airport naar Granö Beckasin Lodge
  • 4 nachten verblijf in 2 persoonskamer op basis van volpension. Er is een mogelijkheid om te upgraden naar verblijf in een vogelnest.
  • Sneeuwschoenwandeling (2 uur)
  • Sami-ski, Sami cultuur, proeverij van Sami eten (2 uur)
  • Sneeuwscootersafari incl ijsvissen (3 uur)
  • Hondensledetocht (3 uur)
  • Transfer Granö Beckasin Lodge naar Umeå Airport
  • Terugreis: U vliegt vanaf Umeå via Stockholm naar Amsterdam

Mythen van de Sami - uw accommodaties

U verblijft 4 nachten in een het Eco-hotel bij Granö Beckasin Lodge. (Indien gewenst en beschikbaar is het ook mogelijk om 1 of 2 nachten in het Birdsnest te overnachten).
Alle accommodaties zijn voorzien van thee- en koffiefaciliteiten. De vogelnesten hangen tussen de pijnbomen en hebben eigen faciliteiten, een luxe en bijzondere overnachting.
Granö ligt tussen Umeå en Lycksele, op de grens van Zweeds-Lapland. Granö ligt onder de poolcirkel maar heeft gemiddeld 4 van de 7 avonden noorderlicht.

Mythen van de Sami - Highlights

De ideale introductiereis naar Lapland:

• Sneeuwschoenwandelen door de prachtige wildernis
• Leer meer over de Sami cultuur
• Een hondensledetocht
• Sneeuwscootertocht
• IJsvissen
• Optionele noorderlichtactiviteiten

Prijslijst Mythen van de Sami Stine, 5 dagen Zweeds Lapland (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Vertrekdag; zondag 2 personen single toeslag
Reissom per persoon in € vanafprijs vanafprijs
2/1-11/1 & 2/2-14/3 1350 132
12/1-1/2 & 15/3-5/4 1315 132
Birdsnest 1 nacht per persoon in € 110 145
Birdsnest 2 nachten per persoon in € 220 290
Winterkleding huur per persoon in € 65
Noorderlicht foto safari per persoon in € 125
Aankomst op een andere dag extra kosten per persoon in € 45

Let op! In het hoogseizoen (zoals kerstvakantie / voorjaarsvakantie) gelden er hoge vluchttoeslagen en hanteren accommodaties ook hogere prijzen.
Prijzen voor deze periodes wijken dus af van onze standaard prijs.

Inclusief:

  De genoemde vliegreizen gebaseerd op het voordeligste tarief, incl. 1 stuk ruimbagage per persoon (is dit tarief niet meer beschikbaar, dan is het uitsluitend mogelijk te reizen tegen een toeslag), incl. luchthavenbelasting en tax. 

✓  Verblijf in de genoemde accommodatie o.b.v. volpension

✓  Genoemde excursies

✓  Genoemde transfers

Exclusief:

! Niet genoemde maaltijden 

! Niet genoemde excursies

! Verzekeringen

! Uitgaven van persoonlijke aard