Oulu, Nallikari Holiday Village

Nallikari Holiday Village & Camping

Nallikari is een vier sterren vakantie dorp aan de zee. Dit vakantieoord ligt op slechts een steenworp afstand van het centrum van Oulu. Het vakantie dorp ligt aan een mooi zandstrand aan de kust van de Botnische Golf. U kunt genieten van een prachtige omgeving. U kunt het hele jaar verblijven in dit vakantie dorp. Het moderne hoofdgebouw biedt onder andere een sauna en een conferentie ruimte. Tevens is er een café en kleine supermarkt aanwezig.
Tevens biedt men een scala aan activiteiten gedurende het hele jaar. Houdt u van strand leven en evenementen dan is het in de zomer hier heerlijk vertoeven. De zon die bijna dag en nacht aan de hemel staat. In de winter kan men genieten van het blauwe licht in de middag zon. De bevroren zee is een genot voor liefhebbers van ijsvissen.

Nallikari vakantie dorp, activiteiten

De stad Oulo ligt op ongeveer 4 km afstand vanaf de camping. Op steenworp afstand bevindt zich er een bushalte. Via schilderachtige fietspaden of over diverse eilanden kunt u heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving.

Nallikari vakantie dorp, accommodaties

Nallikari vakantie dorp biedt een verscheidenheid aan accommodaties. Men heeft in totaal 24 moderne villa's. Met daarnaast verschillende kampeerhutten en huisjes. De camping biedt 175 plaatsen voor caravans en campers met elektriciteit. Voor tenten zijn er nog eens 150 plekken beschikbaar.

Villa Kippari (6 + 2 personen): 92 m2
Dit zijn de grootste villa's en liggen het dichtst bij het strand en zijn geschikt voor maximaal 8 personen. De villa heeft 3 slaapkamers, een ruime woonkamer, eetruimte en een sauna.

Poiju villa (4 + 2 personen): 54 m2
Deze villa's zijn in 2016 nieuw gebouwd in de traditionele cottage stijl. Grote ramen zorgen voor natuur en licht in de kamer. Huisdieren zijn niet toegestaan.

​Forsti en Seilori appartementen kunnen worden samengevoegd tot een groot appartement. Alle villa's en appartementen zijn uitgerust met een keuken, open haard en tv. Elke villa / appartement heeft een parkeerplaats en de mogelijkheid om de auto tijdens de winter te verwarmen. Alle villa's en appartementen kunnen ook in de winter worden geboekt.

​Pooki huisjes
​Er zijn 18 gele Pooki cottages die het hele jaar door kunnen worden gehuurd. Alle huisjes hebben een kitchenette en bedden voor 5 personen. Grotere huisjes hebben een aparte slaapkamer. De sauna en bbq zijn zijn beschikbaar voor alle gasten die overnachten. U kunt tegen vergoeding wassen in het hoofdgebouw.

​Masto huisjes (4 personen)
​Er zijn 12 blauwgroene huisjes die het hele jaar door kunnen worden gehuurd. Alle huisjes hebben een kitchenette en bedden voor 2 personen. En er zijn twee losse matrassen. Elk huisje heeft een parkeerplaats en de mogelijkheid om de auto tijdens de winter te verwarmen.

​Pollari kampeerhutten
​Er zijn 14 kampeerhutten. Ze bieden een ouderwetse zomerse sfeer. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen in de prijs. Sommige keukenspullen kunnen bij de receptie worden gehuurd. ​Er is een koelkast, koffiezetapparaat en twee bedden aanwezig.

Prijzen

Prijslijst Oulu, Nallikari Holiday Village (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 5 bed, klein 5 bed, groot Villa Poiju 4+2 Villa Försti en Seilori 4+2 Villa Kippari 6+2
16/1-31/5 & 1/9-14/11 94 118 141 268 188
15/11 - 15/1 & 23/12 - 10/1 100 124 147 280 194
1/6-31/8 141 165 218 479 324

Prijs in € voor 2020 per nacht.
weekend prijzen zijn op aanvraag

Wifi aanwezig.
Honden zijn toegestaan in de cottages voor 10€ per nacht.
Honden zijn niet in de villa toegestaan.


Asen, 16 daagse bungalow rondreis Finland

Een bungalow rondreis door Finland staat garant voor goede wegen met weinig verkeer en heel veel rust. Finland is een dunbevolkt maar tegelijkertijd modern land met een ontwikkelde infrastructuur. In deze 16 daagse rondreis staat comfort voorop, u verblijft in bungalows veelal met privé sauna. Geniet van het merendistrict, de Botnische golf en Lapland. Het is een hele reis naar Fins Lapland en daarom maken we gebruik van de autoslaaptrein terug naar Helsinki.Botnische Golf rondreis Hampus: via Finland naar Zweden

​De Botnische Golf rondreis Hampus laat u genieten van een grillige kust met een afwisseling van stranden, kliffen en baaien en duizenden eilandjes.