Namsos, Namsos Camping

Namsos Camping

Namsos Camping - Algemeen

Namsos Camping is een ruime, gezellige familiecamping. De camping ligt aan een meertje waar kinderen veilig kunnen spelen en zwemmen. In de omgeving zijn nog veel meer zwemmogelijkheden in de rivier en diverse bergbeekjes. Tussen de camping en het plaatsje Namsos ligt Oasen, een zwembad ín een berg gebouwd. Heel bijzonder, echt een aanrader! Bovendien biedt het zwembad leuke activiteiten voor de hele familie.

Namsos Camping - Accommodatie

Op het schitterende terrein van Namsos Camping staan 31 hutten. Er zijn 10 (nieuwe) luxe blokhutten voorzien van alle faciliteiten. Verwarming, douche/toilet, volledig ingerichte keuken en woonkamer etc. Deze hutten hebben 4-5 slaapplaatsen maar eventueel kan men een extra bed plaatsen. Kussens en dekbedden zijn aanwezig, bedlinnen is eventueel te huur.
De 21 andere hutten zijn mooi maar eenvoudig, met 2-4 slaapplaatsen, elektriciteit, keukenhoek met kookplaat en koelkast en eethoek. Geen stromend water. U kunt gebruik maken van het service gebouw met douches/toiletten, twee keukens en een televisiekamer. De camping heeft een kleine supermarkt.

Namsos Camping - Activiteiten

·    Zwemmen
·    Vissen
·    Roeien
·    Fietsen
·    Wandelen
·    Klimmen

Vanaf de camping kunt u ook starten met een andere leuke activiteit. Hiervandaan kunt u met speciale karretjes over oude treinrails door het schitterende landschap, langs de rivier de Namsen naar Skage rijden. Een ware belevenis! 

Prijzen

Prijslijst Namsos, Namsos Camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode kampeerhut 2-4 persoons hut d/t 4-5 persoons type 1 hut d/t 4-5 persoons type 2
16/8-21/8 71 op aanvraag op aanvraag
1/7-16/8 84 op aanvraag op aanvraag

Prijs (op aanvraag) per nacht in € in 2020.

honden zijn toegestaan.

Kampeerhutten Frida: Zweden en Noorwegen via Lofoten

Een prachtige reis dwars door Zweden helemaal naar Kiruna in het hoge noorden van dit uitgestrekte land. Hier ervaart u pas goed wat rust en ruimte is. De reis gaat verder via de Vesterålen en Lofoten en verder door Noorwegen weer zuidwaarts