Narvik, Scandic Narvik Hotel

Scandic hotel Narvik (voorheen Rica hotel Narvik) opende haar deuren op 1 maart 2012. Het is één van de hoogste gebouwen van Noord-Noorwegen.
De prachtig vorgegeven toren telt 16 verdiepingen en geeft een prachtig uitzicht over het centrum van Narvik, Ofotfjorden, Dronningen en de omliggende bergen. Scandic Narvik is stijlvol ingericht en telt 148 ruime kamers. Het restaurant zit op de 1e verdieping en de skybar met terras op de bovenste verdieping. Het hotel is ook geschikt voor zakelijke reizigers, het beschikt over 8 vergaderzalen.

Narvik wordt omringt door prachtig landschap met bergen en fjorden. Er is een hele geschiedenis omtrent de 2e wereldoorlog te vinden in Narvik, spectaculaire ski-resorts, orka-safari's, zeearend safari's en nog veel meer mogelijkheden. Vlakbij Narvik vind u de Lofoten, Vesterålen, Tromsø en Noord-Zweden...alles is makkelijk te vinden en aan te rijden. Narvik is leuk voor een weekendje weg of voor een langere avontuurlijke vakantie.

Het station ligt op minder dan 10 minuten loopafstand.
Alle kamers zijn standaard voorzien van een tv, minibar, badkamer met douche/toilet. Het hotel beschikt over Wifi. U kunt de auto parkeren op het terrein van het hotel tegen een vergoeding van 100NOK per dag. Tevens zijn er openbare parkeerplekken in de buurt van de accomodatie, deze zijn gratis.

Prijzen

Prijslijst Narvik, Scandic Narvik Hotel (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt Single toeslag
1/5-9/6 (do-ma) & 12/8-3/11 71 58
4/11-30/4 78 65
1/5-9/6 (di-wo) & 10/6-11/8 84 71

Prijs per persoon per nacht in 2019 in €.

Scandic hotels werkt met variable tarieven, er zijn soms speciale aanbiedingen. Hiervoor geldt echter dat het gehele verblijf direct betaald dient te worden en de annuleringskosten hiervoor 100% bedragen.

Treinvakantie Lapland Arkin, 9-daagse reis

Deze treinvakantie Lapland gaat van Zweden naar Noorwegen en u verblijft in de steden Umeå, Luluå, Kiruna en Narvik. U vliegt naar Zweden, en via Noorwegen terug,Noorderlichtreis Naos: Zweeds en Noors Lapland

Combineer Zweeds en Noors Lapland met de fotogenieke Lofoten. Ga op pad met een huurauto! Deze noorderlichtreis is een echte aanrader!