Narvik, Thon hotel Narvik

Thon hotel Narvik - algemeen

Thon Hotel Narvik is fraai gelegen vlakbij de berg Narvikfjellet en met uitzicht over het Ofotfjord. Het hotel is een full service-hotel met een restaurant en capaciteit voor conferenties van maximaal 90 personen. Het hotel bevindt zich 115 meter boven zeeniveau aan de voet van de berg Narvikfjellet.

Thon hotel Narvik  - de kamers

Elke kamer van Thon Hotel Narvik heeft een klassiek Scandinavisch inrichting met lichtgekleurd hout en is standaard voorzien van kabel-tv en een bureau. U hebt ook de beschikking over thee- en koffiefaciliteiten.  In totaal zijn er 40 kamers, waarvan 3 familiekamers. 

Thon hotel Narvik - omgeving

Narvik wordt omringt door prachtig landschap met bergen en fjorden. Er is een hele geschiedenis omtrent de 2e wereldoorlog te vinden in Narvik, spectaculaire ski-resorts, orka-safari's, zeearend safari's en nog veel meer mogelijkheden. Vlakbij Narvik vind u de Lofoten, Vesterålen, Tromsø en Noord-Zweden...alles is makkelijk te vinden en aan te rijden. Narvik is leuk voor een weekendje weg of voor een langere avontuurlijke vakantie.

  • Gratis parkeren
  • 800 m van het centrum van Narvik

Prijzen

Prijslijst Narvik, Thon hotel Narvik (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl halfpension Single toeslag
1/5-1/6 & 1/9-28/2 60 89 37
Rest van het jaar 65 94 37

Prijs per persoon per nacht in 2019 in €.

Autotour Thor: Tromsø, Lofoten, Vesterålen, kustweg 17

Een prachtige autotour waarbij u een fiks gedeelte van het mooie en uitdagende Noorwegen gaat 'ontdekken'. Zoals Oslo, de Dovrefjell en Trondheim met zijn Nidarosdom. Maar ook het Land van de Middernachtzon boven de poolcirkel en Tromsø, het Parijs van Het Noorden.