Nedre Heidal, Nordre Ekre Gård

Nordre Ekre Gard biedt charmante houten huizen in Heidal, in het hart van het Gudbrandsdal. Alle kamers zijn individueel ingericht en beschikken over gratis WiFi.

Een zithoek, een bureau en een flatscreen-tv zijn standaard in de kamers van Nordre Ekre Gard. Ze zijn tevens uitgerust met een eigen badkamer met een douche /toilet. Sommige kamers hebben een koffiezetapparaat en een dvd-/cd-speler.

Het ontbijt en diner worden bereid op basis van verse, lokaal geproduceerde ingrediënten. Het hotel biedt tevens lunchpakketten. Tevens heeft u de beschikking over een koelkast en een thee / koffiezetapparaat bij Nordre Ekre Gard.

U kunt genieten van een mooie tuin en een zithoek met bibliotheek, waar u ook een gratis computer met internet vindt.

De rivier de Sjoa loopt direct langs de accommodatie en is een populaire locatie om te kajakken en te raften. Natuurreservaat Rondane ligt op slechts 1 uur rijden.

Prijzen

Prijslijst Nedre Heidal, Nordre Ekre Gård (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension Single toeslag
20/6 - 14/8 98 161 76
rest van het jaar 87 150 65

Prijs per persoon per nacht in 2018 in €.

Toeslag hond NOK 200, ter plaatse te voldoen. 

Wandelreis Frigg: Hardangervidda, Jotunheimen en Rondane

Een wandelreis met een heel eigen karakter. Na uw aankomst in Oslo maakt u kennis met enkele prachtige berggebieden in Noorwegen zoals de Jotunheimen, Rondane, Sunnmørsalpene en de Hardangervidda. Wandelgebieden bij uitstek voor de sportieve, enthousiaste wandelaars.Rondreis Njord: fjorden en Jotunheimen

Een prachtige rondreis met onderweg tal van highlights van Noorwegen. Dat begint al met de Noorse hoofdstad Oslo met zijn prachtige musea en het befaamde Vigelandspark. En verder is daar de Noorse fjordenkust, uniek voor Europa. Ooit creëerde de natuur hier dankzij de gletsjers een majestueus landschap. Elk fjord is een parel op zich.Hotelreis Vidar: de Noorse fjordenkust

Wilt u in korte tijd de bekendste fjorden van Noorwegen zien? Dan is deze hotelreis uitermate geschikt voor u!! Ooit creëerden de ijstijden deze wonderen van de natuur. Met deze hotelreis zult u veel van deze natuurwonderen zélf kunnen zien.